reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boli🙈 wcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane 😰

Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boli🙈 wcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane 😰
Ja kupiłam sobie igły 0,3. U mnie nastąpiła poprawa, oczywiście nadal występuje dyskomfort po płynie ale nie aż tak bolesny jak wcześniej.

Nie pociesze Cię… u mnie im dalej w las tym było gorzej. Takie podskórne siniaki się robiły które bolały przy każdym ruchu. :(

Hej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś mi przykro, że mam tylko jedną próbę a potem znowu trzeba zaczynać od nowa.

Czy komuś udało się za pierwszym razem?

Jak szybko można rozpocząć kolejną stymulację w razie niepowodzenia?
U nas poszło za pierwszym razem.

Niestety beta 9dpt 8,8 😓😪😪 to była moja pierwsza kreska na teście od 3 lat . Szkoda że radość trwała tylko dwa dni .
Trzeba jakoś wziasc się w garść . Mamy jeszcze jeden zarodek
Pogadaj może z lekarzem czy dołożyć jakieś badania przed i ewentualnie jakieś dodatkowe leki do transferu?

reklama
@Devin wrzuć swoje wyniki tu:

to jest bardzo dobry kalkulator, uwzględniający spowolnienie przyrostów przy wyższych wartościach

Do góry