Czekam na okres i około owulacji mam się zgłosić. Zobaczymy jak szybko przyjdzie dziś odstawię leki więc mam nadzieję że zaraz przyjdzie .15.11 powinnam dostać miesiączkę i mam wizytę w klinice by lekarz rozpisał stymulację. A Ty kiedy masz wizytę ?
reklama
Trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Twojej myśli Jeszcze wszystkie będziemy cieszyły się zdrową ciążąCzekam na okres i około owulacji mam się zgłosić. Zobaczymy jak szybko przyjdzie dziś odstawię leki więc mam nadzieję że zaraz przyjdzie .
amusedxxx
Moderator
Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boli wcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane
Ja mam podobnie. Pierwsza stymulację rozpoczęłam 18.09., a w środę zaczęłam juz 3 cykl...To dobry zarodek ;*. Musi się udać... Ja jestem w gorszej sytuacji bo nie mam wcale ! Stymulacja od początku, punkcja itd...
Gosia0132
Fanka BB :)
Ja kupiłam sobie igły 0,3. U mnie nastąpiła poprawa, oczywiście nadal występuje dyskomfort po płynie ale nie aż tak bolesny jak wcześniej.Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boli wcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane
Motylkowa!
Fanka BB :)
Nie pociesze Cię… u mnie im dalej w las tym było gorzej. Takie podskórne siniaki się robiły które bolały przy każdym ruchu.Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boli wcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane
Lea2022
Moderator
Nieeeee, zakończyłam moją betową karierę na 20dpt (było 3973). To wychodzi 5+4 chyba i był wtedy pęcherzyk ciążowy z żółtkowym, a potem na wizycie w 6+1 już serduszko.
Lea2022
Moderator
U nas poszło za pierwszym razem.Hej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś mi przykro, że mam tylko jedną próbę a potem znowu trzeba zaczynać od nowa.
Czy komuś udało się za pierwszym razem?
Jak szybko można rozpocząć kolejną stymulację w razie niepowodzenia?
Lea2022
Moderator
Pogadaj może z lekarzem czy dołożyć jakieś badania przed i ewentualnie jakieś dodatkowe leki do transferu?Niestety beta 9dpt 8,8 to była moja pierwsza kreska na teście od 3 lat . Szkoda że radość trwała tylko dwa dni .
Trzeba jakoś wziasc się w garść . Mamy jeszcze jeden zarodek
reklama
Lea2022
Moderator
@Devin wrzuć swoje wyniki tu:
to jest bardzo dobry kalkulator, uwzględniający spowolnienie przyrostów przy wyższych wartościach
IVF beta hCG levels calculator -
Beta hCG database, levels chart, scatter plot and doubling time calculator by days after ovulation, IVF embryo transfer and missed period in early pregnancy.
www.wantbaby.info
to jest bardzo dobry kalkulator, uwzględniający spowolnienie przyrostów przy wyższych wartościach