amusedxxx
Fanka BB :)
przecież wynik pozytywny, beta startuje od 0. Sprawdź przyrost to dopiero powie co i jakU nas niestety beta tylko 17,5 ;( pewnie Biochem. 7dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przecież wynik pozytywny, beta startuje od 0. Sprawdź przyrost to dopiero powie co i jakU nas niestety beta tylko 17,5 ;( pewnie Biochem. 7dpt
13.40Właśnie dopytam jeszcze w poniedziałek, ale mam ustawiony transfer na 14.15 w środę. A Ty na którą?
Strasznie mi przykroSerduszko przestało bić
A który to dzień po transferze?Faktycznie beta rośnie jak szalona Dwa dni temu 1000 dzisiaj 3000
Aż sprawdziłam z córką ile miałam, bo teraz tak dużo nie badałam, to 2257, więc jednak trochę mniej14 dpt
Strasznie mi przykro, trzymaj się...Serduszko przestało bić
O nie, przykro mi bardzoSerduszko przestało bić
Ja miałam dokładnie te same leki. Podawałam je jeden po drugim.Mam menopur i rekovelle do stymulacji.
Podawałyście siebie to jedno za drugim czy coś trzeba odczekać?
I jeszcze jedno pytanie. Nie rozbrajałam jeszcze opakowań.
Czy tam mam już w zestawie strzykawki czy to muszę osobno dokupić?
Masz super wyniki. Teoretycznie brak 4 implantacyjnych, ale hlac partnera super jest tym bardziej, ze u Ciebie c1c2, wiec będziesz miała albo równo albo więcej niż płód. Kariotypy poprawne, super. Mutacje w mthfr to pewnie wiesz, ze metylowane formy witamin, a pai 1 to albo acard albo heparyna, w zależności od lekarza. Ja mam taki sam rodzaj mutacji i mam acard 150 w ciazy. A przy staraniach miałam 75.Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc w interpretacji wyników z Katowic
To są moje: