reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mam menopur i rekovelle do stymulacji.
Podawałyście siebie to jedno za drugim czy coś trzeba odczekać?
I jeszcze jedno pytanie. Nie rozbrajałam jeszcze opakowań.
Czy tam mam już w zestawie strzykawki czy to muszę osobno dokupić?

Ostatnia edycja:
Mam menopur i rekovelle do stymulacji.
Podawałyście siebie to jedno za drugim czy coś trzeba odczekać?
I jeszcze jedno pytanie. Nie rozbrajałam jeszcze opakowań.
Czy tam mam już w zestawie strzykawki czy to muszę osobno dokupić?
Ja miałam dokładnie te same leki. Podawałam je jeden po drugim.
Nic nie musisz dokupować, wszystko jest. Menopur to proszek, z którego musisz zrobić roztów (bardzo prosto i są tuoriale w necie i dobra instyruckja do leku) a Rekovelle to pen, nakręcasz dawkę jaką Ci lekarz zalecił. Wszystko też jest w necie.
Lekarz nie robił Ci szkolenia z podania leków?

reklama
Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc w interpretacji wyników z Katowic 🤍
To są moje:
Masz super wyniki. Teoretycznie brak 4 implantacyjnych, ale hlac partnera super jest tym bardziej, ze u Ciebie c1c2, wiec będziesz miała albo równo albo więcej niż płód. Kariotypy poprawne, super. Mutacje w mthfr to pewnie wiesz, ze metylowane formy witamin, a pai 1 to albo acard albo heparyna, w zależności od lekarza. Ja mam taki sam rodzaj mutacji i mam acard 150 w ciazy. A przy staraniach miałam 75.

Do góry