LadyCaro
Fanka BB :)
jak zgłoszę się na histero to przed mi zrobią USG i wtedy lekarz zdecyduje co robimy.Rozumiem, ze przed histero tez masz usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak zgłoszę się na histero to przed mi zrobią USG i wtedy lekarz zdecyduje co robimy.Rozumiem, ze przed histero tez masz usg?
Tak w klinice mam 4listopada, a do luxmedu pójdę z ciekawości w czwartek. Bo czemu nie w sumie jutro skoczę jeszcze na betę mozeCzyli 4 listopada?
u mnie nie było widać nawet YS dwa dni po becie 1640. W załączniku masz co było widać którego dnia.
Na 31 października na usg?
a czemu robisz usg dzień po histero? Z tego co ja wiem to to jest niewskazane, przecież po takim zabiegu obraz macicy będzie nieprawidłowy.
To w czwartek będziesz 16 dpt. To pewnie będzie pęcherzyk widać.Tak w klinice mam 4listopada, a do luxmedu pójdę z ciekawości w czwartek. Bo czemu nie w sumie jutro skoczę jeszcze na betę moze
no mam nadzieję że będzie cokolwiek widaćTo w czwartek będziesz 16 dpt. To pewnie będzie pęcherzyk widać.
Kilka dni temu miałaś betę + 400, wiec na bank w czwartek będzie widaćno mam nadzieję że będzie cokolwiek widać
Ja miałam przy każdej wizycie, przed punkcją też badany progesteron. U mnie też transfer odroczony ale z innych powodów. Myślę, że lekarze wiedzą co robią.Miałyście badany progesteron przed punkcją? U mnie wynik 10,5 i transfer odroczony, w poprzedniej klinice nie kojarzę takiej procedury
tak, przed oba transferami miałam badany progesteron, jakby był powyżej 1 to wtedy by był odroczonyMiałyście badany progesteron przed punkcją? U mnie wynik 10,5 i transfer odroczony, w poprzedniej klinice nie kojarzę takiej procedury