reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Czyli 4 listopada?

u mnie nie było widać nawet YS dwa dni po becie 1640. W załączniku masz co było widać którego dnia.

Na 31 października na usg?

a czemu robisz usg dzień po histero? Z tego co ja wiem to to jest niewskazane, przecież po takim zabiegu obraz macicy będzie nieprawidłowy.
Tak w klinice mam 4listopada, a do luxmedu pójdę z ciekawości w czwartek. Bo czemu nie w sumie 😅 jutro skoczę jeszcze na betę moze

Wam też się tak dłuży od wizyty do wizyty? To chyba na każdym etapie... :)

Ja byłam w poniedziałek u swojej gin na kontroli tydzień po wypisie ze szpitala. Krwiak jest, spory, z plusów to prawidłowo rozwijające się dziecko i krwiak w innym miejscu, niż przyczep pępowinowy. Ale nadal jest zagrożenie, bo żaden krwiak nie jest dobry w ciąży, więc gdzieś ciągle z tyłu głowy strach o to wszystko :(

Czekamy na wyniki nifty, liczę, że bedą w tym tygodniu, a 14.11 USG genetyczne...

Miałyście badany progesteron przed punkcją? U mnie wynik 10,5 i transfer odroczony, w poprzedniej klinice nie kojarzę takiej procedury 🤔
Ja miałam przy każdej wizycie, przed punkcją też badany progesteron. U mnie też transfer odroczony ale z innych powodów. Myślę, że lekarze wiedzą co robią.

reklama
Do góry