reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

No i okres przyszedł, a ja dzisiaj biale spodnie i bialy sweter. Nie ma jak... ledwo duka odstawiłam... wczoraj pominęłam poranna dawkę, zapomniałam pierwszy raz wzięłam wieczorem i dzisiaj rano i przyszedł. Czy okres po stymulacji jest jakiś bardziej obfity? Brzuch na okres dawno tak nie bolał...
ja miałam bardziej obfity .

reklama
Wyniki męża, co myślicie?

Załączniki

• IMG_0625.jpeg
    IMG_0625.jpeg
    2,9 MB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0626.jpeg
    IMG_0626.jpeg
    3,3 MB · Wyświetleń: 76
A mi lekarz powiedział że jak pęknie to pęknie.. nic mi nie było tylko stymulacja kiepska bo jakby pęcherzyki miałam tylko z jednego jajnika bo z tego z torbielą to same małe były..także przed kolejna stymulacja idą na kontrolę sprawdzić czy żadnej torbieli nie ma bo szkoda mi mojego organizmu, refundacji i kasy.

Ja miałam torbiel 8 cm, która zblokowała mi rozpoczęcie stymulacji. Najpierw leczenie, dopiero jak się wchłonęła, dostałam leki na stymulację.

@anyżowa jak sie czujesz, masz objawy jakieś pod okres po zejściu z dupka? Ja dzisiaj zauważyłam lekkie zabarwienie śluzu pytanie jak okres to już wiem że transfer będzie jeszcze na następnym cyklu, teraz nie ogarne. Wtedy będzie prezent oby na mikołaja;)
Ja w piątek po wizycie już odstawiłam Dupka jak lekarz kazał i dzisiaj dostałam okres, 11 dni po punkcji. Czuję się jak to w okres, czyli średnio brzuch boli trochę , za to krzyż dołem dość mocno🥴 Ja też nie dam rady zrobić w tym cyklu transferu, bo nie ogarnę w tym czasie tygodnia wolnego od pracy, więc u mnie też jest plan na grudzień.

Ja w piątek po wizycie już odstawiłam Dupka jak lekarz kazał i dzisiaj dostałam okres, 11 dni po punkcji. Czuję się jak to w okres, czyli średnio brzuch boli trochę , za to krzyż dołem dość mocno🥴 Ja też nie dam rady zrobić w tym cyklu transferu, bo nie ogarnę w tym czasie tygodnia wolnego od pracy, więc u mnie też jest plan na grudzień.
To będziemy razem, jak mamy okres w tym samym dniu to może i następny przyjdzie. Rozumiem że transfer jest podobnie jak wypada dzień owulacji to może prezent na mikołaja?

Załączniki

• Screenshot_20241028_175008_Flo.jpg
    Screenshot_20241028_175008_Flo.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 37
czyli bedzie bobasek pod choinke 🥹

reklama
To będziemy razem, jak mamy okres w tym samym dniu to może i następny przyjdzie. Rozumiem że transfer jest podobnie jak wypada dzień owulacji to może prezent na mikołaja?
Ja będę miała na cyklu sztucznym transfer, kolejny okres wypadnie mi pod koniec listopada od 2 dc mam estrofem 3 razy dziennie i między 10-14 dniu mam się pojawić w klinice ( to wypadnie w pierwszym tyg grudnia) i jak endometrium będzie oki to mam zacząć przyjmować progesteron 5 dni przed transferem.

Do góry