reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mam skierowanie jeszcze do wykorzystania w luxmedzie ale w sumie jakoś nie mam parcia żeby powtarzać 😅 może pod koniec tygodnia sobie wykorzystam
to jeszcze masz w klinice na pewno, ja mam 4.11 wizytę o 11:30 i rano krew (estradiol progesteron beta)
Ewentualnie mogę je zrobić w sobotę żeby na pewno były na poniedziałkową wizytę. I chyba zrobię w sobotę żeby szybciej znać wynik czy dalej rosnie😌

to jeszcze masz w klinice na pewno, ja mam 4.11 wizytę o 11:30 i rano krew (estradiol progesteron beta)
Ewentualnie mogę je zrobić w sobotę żeby na pewno były na poniedziałkową wizytę. I chyba zrobię w sobotę żeby szybciej znać wynik czy dalej rosnie😌
nie wiem, u mnie lekarka wystawia skierowania, nikt mi nic nie mówił że mogę zrobić od tak i w sumie nie chce mi się kombinować już :)

@anyżowa jak sie czujesz, masz objawy jakieś pod okres po zejściu z dupka? Ja dzisiaj zauważyłam lekkie zabarwienie śluzu pytanie jak okres to już wiem że transfer będzie jeszcze na następnym cyklu, teraz nie ogarne. Wtedy będzie prezent oby na mikołaja;)

Dziewczyny, a miałyście też stymulację z dużą torbielą około 5 cm? Tak teraz siedzę, myślę czy to na pewno byłoby bezpieczne, czy ona nie urośnie znowu pod wpływem hormonów. Nie wiem czemu od tej poprzedniej procedury cały czas takie kwiatki mi wychodzą w postaci torbieli.

Dziewczyny, a miałyście też stymulację z dużą torbielą około 5 cm? Tak teraz siedzę, myślę czy to na pewno byłoby bezpieczne, czy ona nie urośnie znowu pod wpływem hormonów. Nie wiem czemu od tej poprzedniej procedury cały czas takie kwiatki mi wychodzą w postaci torbieli.
Ja miałam stymulację z torbielą 3cm na początku cyklu a w trakcie stymulacji pękła.

Byłam dzisiaj na usg piersi i pani dr mówiła , że kontekście in vitro aby badać się częściej - 6 miesięcy . Jeżeli ktoś już zajdzie w ciąże to można również wybrać się na usg, ale w I trymestrze :)

reklama
No i okres przyszedł, a ja dzisiaj biale spodnie i bialy sweter. Nie ma jak... ledwo duka odstawiłam... wczoraj pominęłam poranna dawkę, zapomniałam pierwszy raz wzięłam wieczorem i dzisiaj rano i przyszedł. Czy okres po stymulacji jest jakiś bardziej obfity? Brzuch na okres dawno tak nie bolał...

Do góry