reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Nie wiem, jak robi dupek, bo nigdy nie brałam, ale u mnie od momentu brania utrogestanu z krystalicznie czystej cery mamy wysyp pryszczy wszędzie - czoło policzki wargi broda.
Ja to samo teraz. Współczuję i łączę się w bólu 🫣 No właśnie ja pierwszy raz na dupku, wcześniej brałam albo Cyclogest albo Utrogestan i nie było aż takiego skutku.

reklama
Będziemy trzymać kciuki ❤️ daj koniecznie znać po wizycie jaki plan. A który jesteś teraz dc?
Teraz mam 9 DC, w dniu wizyty będzie 13 DC. Wiem że mam mieć długi protokół ale bez brania tabletek anty, więc nie do końca wiem jak to wygląda. Mam cichą nadzieję że na koniec tego cyklu dostanę już jakieś leki. Oczywiście będę was informować ❤️

Może któraś z dziewczyn też tak miała? 🤔

Ostatnia edycja:
Ja to samo teraz. Współczuję i łączę się w bólu 🫣 No właśnie ja pierwszy raz na dupku, wcześniej brałam albo Cyclogest albo Utrogestan i nie było aż takiego skutku.
To może znak, ze lepiej na Ciebie działa? Na koniec dnia zmiany są chyba od poziomu hormonu w ciele, a nie tego, jaki przyjmujemy, tak mysle?

Teraz mam 9 DC, w dniu wizyty będzie 13 DC. Wiem że mam mieć długi protokół ale bez brania tabletek anty, więc nie do końca wiem jak to wygląda. Mam cichą nadzieję że na koniec tego cyklu dostanę już jakieś leki. Oczywiście będę was informować ❤️

Może któraś z dziewczyn też tak miała? 🤔
Hmmm długi protokół bez tabletek anty? To nie wiem co to ten W. wymyślił 🤣 ale zaufałabym że wie co robi. :) ja miałam anty jakoś od 15 dnia cyklu przez 1,5 tygodnia i potem na sztywno rozpoczęcie stymulacji. :)

Hmmm długi protokół bez tabletek anty? To nie wiem co to ten W. wymyślił 🤣 ale zaufałabym że wie co robi. :) ja miałam anty jakoś od 15 dnia cyklu przez 1,5 tygodnia i potem na sztywno rozpoczęcie stymulacji. :)
Ok to może i u mnie podobnie będzie. Też się zdziwiłam, bo długo protokół zawsze kojarzył mi się z tabletkami anty. Może miał na myśli, że nie będę brać ich cały miesiąc 🤔 nie wiem, okaże się w poniedziałek :D łykne wszystko i w każdej ilości byle by tylko było skuteczne. 🤣

reklama
Do góry