reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ok to może i u mnie podobnie będzie. Też się zdziwiłam, bo długo protokół zawsze kojarzył mi się z tabletkami anty. Może miał na myśli, że nie będę brać ich cały miesiąc 🤔 nie wiem, okaże się w poniedziałek :D łykne wszystko i w każdej ilości byle by tylko było skuteczne. 🤣
Hehe no dokładnie :D a jak umawiałaś wizytę to nic nie wspominali że niby się skończyły środki na ten rok? Ja dopiero wizytę mam w czwartek więc się więcej nic nie dowiem wcześniej :(

reklama
Hej dziewczyny ja jutro idę na wizytę i dowiem się kiedy transfer kolejnej ❄️🥹 Jeszcze jutro chce oddać materiał na badania na Helicobacter, chociaż jestem zdeterminowana żeby robić ten transfer bo żołądek zupełnie mnie nie boli, a już nie biorę leków 🙂 Jeśli będzie tak jak ostatnio, to podejrzewam że środa/czwartek transfer. Mam nadzieję że nie wyjdzie w piątek bo wolne 😳

Cześć! Jestem tutaj u was nową, w styczniu idziemy na wizytę kwalifikacyjną do bociana w Katowicach :) za mną dwa poronienia 2020 i 2022 od tej pory brak ciąży, ja mam wiele badań wykonanych i wszystko ok! Za to u męża… nasienie katastrofa. W Maju było plemników 0.. wczorajsze badanie wykazało plemniki, mało ale się pojawiły! Myślicie że uda się nam zakwalifikować?
Czy to trzeba w ciągu 12 miesięcy być u lekarza co dwa miesiące heh?
Jeśli jest mało plemników na ten moment to polecam mrożenie nasienia, my tak zrobiliśmy

Hej dziewczyny ja jutro idę na wizytę i dowiem się kiedy transfer kolejnej ❄️🥹 Jeszcze jutro chce oddać materiał na badania na Helicobacter, chociaż jestem zdeterminowana żeby robić ten transfer bo żołądek zupełnie mnie nie boli, a już nie biorę leków 🙂 Jeśli będzie tak jak ostatnio, to podejrzewam że środa/czwartek transfer. Mam nadzieję że nie wyjdzie w piątek bo wolne 😳
daj znać jutro koniecznie 🤞🏻🤞🏻

Dziewczyny to ten Duphaston tak robi na cerę (pierwszy raz stosuję)? Brałam już inne odmiany proga i nigdy tak nie miałam. Jestem cała obsypana na twarzy, wyglądam koszmarnie🙈
Jutro kontrolne USG w klinice i ostatni dzień pobytu w kraju, podpisanie zgód na transfer mrożony, dostanę potrzebne recepty, czuje się okresowo dzisiaj 8 dni po punkcji, ciekawe kiedy przyjdzie okres🤔
Ja po Duphastonie mam całą linię żuchwy w bolesnych czerwonych prycholach. 🫣

reklama
Hehe no dokładnie :D a jak umawiałaś wizytę to nic nie wspominali że niby się skończyły środki na ten rok? Ja dopiero wizytę mam w czwartek więc się więcej nic nie dowiem wcześniej :(
Nic nie wspominali. Bez problemu mnie zapisali, więc mam nadzieję że skoro mnie zakwalifikowali to i kasa jest już dla mnie zarezerwowana na monitoringi i punkcję 😅 w sumie na ten rok najbardziej mi zależy na tym żeby przeprowadzić ten etap stymulacji, a jak się uda wyrobić z transferem to będzie dla mnie duży plus i miłe zaskoczenie.

Ostatnia edycja:
Do góry