reklama
Tam gdzie pracujegdzie robiłaś że masz tak szybko wyniki
amusedxxx
Fanka BB :)
ZazdroTam gdzie pracuje
kaapo
Będzie już na pewno! Spokojnie A może acardu nie odstawiaj, ale zmniejsz dawkę? I zwiększ po miesiaczce?Kurde, już mnie brzuch boli na okres trochę, niech on wytrzyma i przyjdzie najwcześniej w poniedziałek.. Nie chce już kombinować z terminem tej histero, zaraz się okaże, ze nie ma terminu i musze kolejny miiesiąc czekać...
LadyCaro
teraz to już chyba dobiorę do okresu tak jak jest, nie zostało długo. A krwawienia już nie mam żadnego. A po okresie muszę pomyśleć, bo jak mam mieć histero to transferu i tak nie będzie. Tak naprawde transfer to wypadnie mi dopiero w styczniu.Będzie już na pewno! Spokojnie A może acardu nie odstawiaj, ale zmniejsz dawkę? I zwiększ po miesiaczce?
Gosia0132
Powiem tobie , że już zaczynaja do klinik odpisywać „innym tonem”Wygrałam ale musiałam jeszcze raz pisać do MZ i już tym razem odpisali przesyłając moją wiadomość i ich odpowiedz bezpośrednio do mnie i do Gamety ogólnie pytałam też MZ w moim piśmie na temat histeroskopii czy jeśli lekarz zaleci po kolejnym nieudanym transferze to czy powinna być w ramach refundacji, bo byłam przekonana że mój drugi transfer się nie uda i że też mnie to będzie czekać. I ja odpowiedź rozumiem że tak
A do histeroskopii będzie Cię ktoś wysyłał i badał wcześniej?teraz to już chyba dobiorę do okresu tak jak jest, nie zostało długo. A krwawienia już nie mam żadnego. A po okresie muszę pomyśleć, bo jak mam mieć histero to transferu i tak nie będzie. Tak naprawde transfer to wypadnie mi dopiero w styczniu.
reklama
amusedxxx
no i bardzo dobrzePowiem tobie , że już zaczynaja do klinik odpisywać „innym tonem”