reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Kurde, już mnie brzuch boli na okres trochę, niech on wytrzyma i przyjdzie najwcześniej w poniedziałek.. Nie chce już kombinować z terminem tej histero, zaraz się okaże, ze nie ma terminu i musze kolejny miiesiąc czekać...

reklama
Kurde, już mnie brzuch boli na okres trochę, niech on wytrzyma i przyjdzie najwcześniej w poniedziałek.. Nie chce już kombinować z terminem tej histero, zaraz się okaże, ze nie ma terminu i musze kolejny miiesiąc czekać...
Będzie już na pewno! Spokojnie ❤️ A może acardu nie odstawiaj, ale zmniejsz dawkę? I zwiększ po miesiaczce?

Będzie już na pewno! Spokojnie ❤️ A może acardu nie odstawiaj, ale zmniejsz dawkę? I zwiększ po miesiaczce?
teraz to już chyba dobiorę do okresu tak jak jest, nie zostało długo. A krwawienia już nie mam żadnego. A po okresie muszę pomyśleć, bo jak mam mieć histero to transferu i tak nie będzie. Tak naprawde transfer to wypadnie mi dopiero w styczniu.

Wygrałam 😁😁 ale musiałam jeszcze raz pisać do MZ i już tym razem odpisali przesyłając moją wiadomość i ich odpowiedz bezpośrednio do mnie i do Gamety 😄 ogólnie pytałam też MZ w moim piśmie na temat histeroskopii czy jeśli lekarz zaleci po kolejnym nieudanym transferze to czy powinna być w ramach refundacji, bo byłam przekonana że mój drugi transfer się nie uda i że też mnie to będzie czekać. I ja odpowiedź rozumiem że tak 🙈
Powiem tobie , że już zaczynaja do klinik odpisywać „innym tonem” 🫣

teraz to już chyba dobiorę do okresu tak jak jest, nie zostało długo. A krwawienia już nie mam żadnego. A po okresie muszę pomyśleć, bo jak mam mieć histero to transferu i tak nie będzie. Tak naprawde transfer to wypadnie mi dopiero w styczniu.
A do histeroskopii będzie Cię ktoś wysyłał i badał wcześniej?

reklama
Do góry