Ja też dzisiaj upuszczam Ale test nie wydaje się ciemniejszy niż wczoraj i już jestem przerażonaKrew upuszczona
reklama
JestemA
Fanka BB :)
Wiesz że testy nie służą do oceny przyrostu bety. Wystarczy że masz test z innej partii produkcyjnej niż poprzednie i może się wybarwić inaczejJa też dzisiaj upuszczam Ale test nie wydaje się ciemniejszy niż wczoraj i już jestem przerażona
Wiem, ja nigdy nie byłam taka panikarą, nie wiem co się dzieje…Wiesz że testy nie służą do oceny przyrostu bety. Wystarczy że masz test z innej partii produkcyjnej niż poprzednie i może się wybarwić inaczej
A Ty dzisiaj sprawdzasz betę?
JestemA
Tak, później jadę. Wynik pewnie będzie dopiero wieczoremWiem, ja nigdy nie byłam taka panikarą, nie wiem co się dzieje…
A Ty dzisiaj sprawdzasz betę?
amusedxxx
Spokojnie, moje na początku też niewiele się różniły.Ja też dzisiaj upuszczam Ale test nie wydaje się ciemniejszy niż wczoraj i już jestem przerażona
Devin
Trzymam kciuki, dawaj znać odrazuTo dzisiaj czekamy na trzy bety
W ogóle nie wiem czy to już moja wyobraźnia działa, ale wróciłam do domu z luxmedu, zrobiłam sobie kawkę i jak poczułam jej zapach to miałam odruch wymiotny
amusedxxx
Wygrałam ale musiałam jeszcze raz pisać do MZ i już tym razem odpisali przesyłając moją wiadomość i ich odpowiedz bezpośrednio do mnie i do Gamety ogólnie pytałam też MZ w moim piśmie na temat histeroskopii czy jeśli lekarz zaleci po kolejnym nieudanym transferze to czy powinna być w ramach refundacji, bo byłam przekonana że mój drugi transfer się nie uda i że też mnie to będzie czekać. I ja odpowiedź rozumiem że tak
Załączniki
Motylkowa!
No i super! kasa się przyda na pajacyki i pieluchy za chwilęWygrałam ale musiałam jeszcze raz pisać do MZ i już tym razem odpisali przesyłając moją wiadomość i ich odpowiedz bezpośrednio do mnie i do Gamety ogólnie pytałam też MZ w moim piśmie na temat histeroskopii czy jeśli lekarz zaleci po kolejnym nieudanym transferze to czy powinna być w ramach refundacji, bo byłam przekonana że mój drugi transfer się nie uda i że też mnie to będzie czekać. I ja odpowiedź rozumiem że tak
reklama
amusedxxx
Ale najpierw na nową piżamkę dla mamusiNo i super! kasa się przyda na pajacyki i pieluchy za chwilę