Dodatkowo jakieś suple AMH bierzesz?Ja brałam hormon wzrostu. W pierwszym cyklu pobrali 5 komórek, wszystkie były niedojrzale, miałam od razu duostim (bez czekania na okres) i po drugiej punkcji pobrali 12 komórek, 4 dojrzałe, ale słabej jakości, 2 się zapłodniły. Jutro mam mieć info o hodowli. Nie mam porównania, czy były lepsze bez hormonu wzrostu, bo zawsze go brałam.
reklama
Agunia1401
Moderator
Nie wierzę... dobre miała przeczucie. Przytulam mocno, daj znać jak będziesz po.Dziewczyny jak pech w życiu to pech jestem w szpitalu czekam na powtórny zabieg łyżeczkowania Jest bardzo dużo pozostałość w macicy i są skurcze a krwawienie znowu ustało muszą łyżeczkować i to na cito czekają tylko na wyniki z krwi i mnie biorą dostanę dodatkowy antybiotyk dożylny do tych dwóch co mam doustnych bo to już jest stan który zagraża mojemu życiu więc na cito
Tych supli AMH nie biorę, ale większość z tego co jest w składzie biore od kilku lat.Dodatkowo jakieś suple AMH bierzesz?
Daj proszę znać jak będziesz miała info po punkcji Trzymam kciukiTych supli AMH nie biorę, ale większość z tego co jest w składzie biore od kilku lat.
raisonnablement
Fanka BB :)
Mocno cię ściskam, dobrze, że pojechałaś i nie czekałaś, aż samo przejdzie.Dziewczyny jak pech w życiu to pech jestem w szpitalu czekam na powtórny zabieg łyżeczkowania Jest bardzo dużo pozostałość w macicy i są skurcze a krwawienie znowu ustało muszą łyżeczkować i to na cito czekają tylko na wyniki z krwi i mnie biorą dostanę dodatkowy antybiotyk dożylny do tych dwóch co mam doustnych bo to już jest stan który zagraża mojemu życiu więc na cito
Zabieg został wykonany o 21 dostałam o 22 antybiotyk dożylny i dwa doustne i leki przeciwbólowe dziewczyny ja się czuję jak bym drugie życie wygrała Nie mam tego okropnego bólu taki lekki dyskomfort ale do przeżycia i lekko krwawię ale nie ma tego ostrego tak wielkiego bólu Dziękuję wam za wszystko lekarz powiedział ,że było tego sporo do wyczyszczeni jak po poronieniu samoistnym tym razem mam nadzieję,że już nic złego mnie nie spotka
Najważniejsze że już po wszystkim, byłaś mega dzielna widzisz miałas nosa, nic tak nam nie podpowiada jak własny organizm i intuicja. Dużo zdrówka, trzymaj sięZabieg został wykonany o 21 dostałam o 22 antybiotyk dożylny i dwa doustne i leki przeciwbólowe dziewczyny ja się czuję jak bym drugie życie wygrała Nie mam tego okropnego bólu taki lekki dyskomfort ale do przeżycia i lekko krwawię ale nie ma tego ostrego tak wielkiego bólu Dziękuję wam za wszystko lekarz powiedział ,że było tego sporo do wyczyszczeni jak po poronieniu samoistnym tym razem mam nadzieję,że już nic złego mnie nie spotka
Teraz już będzie tylko lepiej. Musisz spokojnie dojść do siebieZabieg został wykonany o 21 dostałam o 22 antybiotyk dożylny i dwa doustne i leki przeciwbólowe dziewczyny ja się czuję jak bym drugie życie wygrała Nie mam tego okropnego bólu taki lekki dyskomfort ale do przeżycia i lekko krwawię ale nie ma tego ostrego tak wielkiego bólu Dziękuję wam za wszystko lekarz powiedział ,że było tego sporo do wyczyszczeni jak po poronieniu samoistnym tym razem mam nadzieję,że już nic złego mnie nie spotka
amusedxxx
Fanka BB :)
Dobrze, że już po wszystkimZabieg został wykonany o 21 dostałam o 22 antybiotyk dożylny i dwa doustne i leki przeciwbólowe dziewczyny ja się czuję jak bym drugie życie wygrała Nie mam tego okropnego bólu taki lekki dyskomfort ale do przeżycia i lekko krwawię ale nie ma tego ostrego tak wielkiego bólu Dziękuję wam za wszystko lekarz powiedział ,że było tego sporo do wyczyszczeni jak po poronieniu samoistnym tym razem mam nadzieję,że już nic złego mnie nie spotka
reklama