reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

A u nas bez zmian, wyszłam do domu, ale bomba cyka. Maluch żyje i ma się dobrze, oby tak zostało... bo krwiak jest b. duży. Uprzedzili mnie, że może się zacząć oczyszczać i żebym się nie przestraszyła krwawienia. W poniedziałek muszę pokazać się swojej lekarz prowadzącej, oczywiście nie ma terminu, czekam aż mi zaproponują jakieś rozwiązanie...
rozumiem strach ja jutro mam kontrolę czy wszystko ok i czy krwiak całkowicie się wchłonął. Myślę że jakoś Cię wcisną ze względu na sytuację. Teraz odpoczywaj, leżakuj i niech krwiak szybko znika 🫶

reklama
Dziewczyny jak pech w życiu to pech jestem w szpitalu czekam na powtórny zabieg łyżeczkowania 😢😢😢Jest bardzo dużo pozostałość w macicy i są skurcze a krwawienie znowu ustało 🤦‍♀️🤦‍♀️muszą łyżeczkować i to na cito czekają tylko na wyniki z krwi i mnie biorą 😭😭😭dostanę dodatkowy antybiotyk dożylny do tych dwóch co mam doustnych 😱😱bo to już jest stan który zagraża mojemu życiu więc na cito

Dziewczyny jak pech w życiu to pech jestem w szpitalu czekam na powtórny zabieg łyżeczkowania 😢😢😢Jest bardzo dużo pozostałość w macicy i są skurcze a krwawienie znowu ustało 🤦‍♀️🤦‍♀️muszą łyżeczkować i to na cito czekają tylko na wyniki z krwi i mnie biorą 😭😭😭dostanę dodatkowy antybiotyk dożylny do tych dwóch co mam doustnych 😱😱bo to już jest stan który zagraża mojemu życiu więc na cito
bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Trzymaj się. Oby już było dobrze 🍀

Jeju, to okropne 😢 trzymam za Ciebie kciuki! Dobrze, że pojechałaś. Przytulam.

Dziewczyny dzisiaj podczas wizyty lekarz zaproponował na następną stymulację hormon wzrostu. Czy któraś miała ? Była zauważalna różnica w ilości/jakości komórek ?

reklama
Dziewczyny dzisiaj podczas wizyty lekarz zaproponował na następną stymulację hormon wzrostu. Czy któraś miała ? Była zauważalna różnica w ilości/jakości komórek ?
Ja brałam hormon wzrostu. W pierwszym cyklu pobrali 5 komórek, wszystkie były niedojrzale, miałam od razu duostim (bez czekania na okres) i po drugiej punkcji pobrali 12 komórek, 4 dojrzałe, ale słabej jakości, 2 się zapłodniły. Jutro mam mieć info o hodowli. Nie mam porównania, czy były lepsze bez hormonu wzrostu, bo zawsze go brałam.

Do góry