rozumiem strach ja jutro mam kontrolę czy wszystko ok i czy krwiak całkowicie się wchłonął. Myślę że jakoś Cię wcisną ze względu na sytuację. Teraz odpoczywaj, leżakuj i niech krwiak szybko znikaA u nas bez zmian, wyszłam do domu, ale bomba cyka. Maluch żyje i ma się dobrze, oby tak zostało... bo krwiak jest b. duży. Uprzedzili mnie, że może się zacząć oczyszczać i żebym się nie przestraszyła krwawienia. W poniedziałek muszę pokazać się swojej lekarz prowadzącej, oczywiście nie ma terminu, czekam aż mi zaproponują jakieś rozwiązanie...
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
cudownieDzwoniła embriolog , nareszcie...
Z 8 zapłodnionych komórek mamy 7 zarodków blastocyst
6 z nich jest z piątej doby. Klasy:
3 zarodki klasy 4.1.1, dwa 4. 2. 2 i jeden 3.1.1,
1 z znich jest z szóstej doby, czyli dzisiaj klasa: 4.2.2
Dziewczyny jak pech w życiu to pech jestem w szpitalu czekam na powtórny zabieg łyżeczkowania Jest bardzo dużo pozostałość w macicy i są skurcze a krwawienie znowu ustało muszą łyżeczkować i to na cito czekają tylko na wyniki z krwi i mnie biorą dostanę dodatkowy antybiotyk dożylny do tych dwóch co mam doustnych bo to już jest stan który zagraża mojemu życiu więc na cito
Lilli2
bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Trzymaj się. Oby już było dobrzeDziewczyny jak pech w życiu to pech jestem w szpitalu czekam na powtórny zabieg łyżeczkowania Jest bardzo dużo pozostałość w macicy i są skurcze a krwawienie znowu ustało muszą łyżeczkować i to na cito czekają tylko na wyniki z krwi i mnie biorą dostanę dodatkowy antybiotyk dożylny do tych dwóch co mam doustnych bo to już jest stan który zagraża mojemu życiu więc na cito
Lily_of_the_valley
Aaaa pięknie ale wynik! A przypomnisz ile w ogólnie komórek pobrali?Dzwoniła embriolog , nareszcie...
Z 8 zapłodnionych komórek mamy 7 zarodków blastocyst
6 z nich jest z piątej doby. Klasy:
3 zarodki klasy 4.1.1, dwa 4. 2. 2 i jeden 3.1.1,
1 z znich jest z szóstej doby, czyli dzisiaj klasa: 4.2.2
Lily_of_the_valley
Jeju, to okropne trzymam za Ciebie kciuki! Dobrze, że pojechałaś. Przytulam.Dziewczyny jak pech w życiu to pech jestem w szpitalu czekam na powtórny zabieg łyżeczkowania Jest bardzo dużo pozostałość w macicy i są skurcze a krwawienie znowu ustało muszą łyżeczkować i to na cito czekają tylko na wyniki z krwi i mnie biorą dostanę dodatkowy antybiotyk dożylny do tych dwóch co mam doustnych bo to już jest stan który zagraża mojemu życiu więc na cito
Bardzo dobrze bo to już jest duże zagrożenie jest tego dużo trzeba wyczyścić tak powiedział czekamy na wyniki i odrazu biorąJeju, to okropne trzymam za Ciebie kciuki! Dobrze, że pojechałaś. Przytulam.
anyżowa
Nie spodziewałam się takiego wyniku bardzo się ucieszyliśmy. Pobrano 16 komórek, 14 było dojrzałych, 8 się prawidłowo zapłodniło, finalnie 7Aaaa pięknie ale wynik! A przypomnisz ile w ogólnie komórek pobrali?
reklama
Ja brałam hormon wzrostu. W pierwszym cyklu pobrali 5 komórek, wszystkie były niedojrzale, miałam od razu duostim (bez czekania na okres) i po drugiej punkcji pobrali 12 komórek, 4 dojrzałe, ale słabej jakości, 2 się zapłodniły. Jutro mam mieć info o hodowli. Nie mam porównania, czy były lepsze bez hormonu wzrostu, bo zawsze go brałam.Dziewczyny dzisiaj podczas wizyty lekarz zaproponował na następną stymulację hormon wzrostu. Czy któraś miała ? Była zauważalna różnica w ilości/jakości komórek ?