Zgodzę się z tym że nie ma sprawiedliwości. Ale na to nie mamy już wpływu. Możemy walczyć póki starczy sił.i mieć do końca nadzieję.ja już i piłam i nie piłam i diete trzymałam i nie trzymałam. Nie ma reguły, po prostu nie ma sprawiedliwości
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
na mnie po prostu ciąże w otoczeniu działają jak trigger. Jak starałam się natrualnie jakoś się pogodziłam. A jak męczę się z tym in vitro to na nowo po prostu złość we mnie się obudziła, że komuś to łatwo przychodziZgodzę się z tym że nie ma sprawiedliwości. Ale na to nie mamy już wpływu. Możemy walczyć póki starczy sił.i mieć do końca nadzieję.
fckathy
Ja jestem u niejHej, czy któraś z Was leczyla się/badała u immunolog z Bydgoszczy Kołodziejc.zyk-Pyr.zyk?
Ja czuję to samo, tak samo w pracy, chociaż do mojej pracy podchodzę bardziej zadaniowo, ale czasami przy porodzie mnie rozwala…na mnie po prostu ciąże w otoczeniu działają jak trigger. Jak starałam się natrualnie jakoś się pogodziłam. A jak męczę się z tym in vitro to na nowo po prostu złość we mnie się obudziła, że komuś to łatwo przychodzi
Agunia1401
Moderator
Mi odracza transfer 1 lub 2 cykle, zależy kiedy wyniki pgd będą. Ja coś dziwnie sikac jakbym do końca nie mogła.. . Czyli Ciebie też boli brzuch? Ja dzisiaj pochodziłam dużo to mam bol teraz.Dzięki bardzo, czas będzie się dłużył teraz w sumie to cieszę się, że transfer odroczony, nie mogę do siebie dojść po tej punkcji jestem obolała a brzuch mam jak balon.
W ogóle to pytałam też o wyniki nasienia męża w dniu punkcji i ruch progresywny był 23 % (nadal poniżej normy) ale 3 miesiące wcześniej tylko 9% także to bardzo zmienne jak widać.
anyżowa
Postaraj się bardziej oszczędzać Ja staram się nie chodzić dużo, żeby jak najszybciej dojść do siebie , piję dużo wody jak zalecił lekarz. Brzuch boli, jest mocno wzdęty i mam wrażenie ciągle pełnego pęcherza, mimo że chodzę sikać kiedy trzeba.Mi odracza transfer 1 lub 2 cykle, zależy kiedy wyniki pgd będą. Ja coś dziwnie sikac jakbym do końca nie mogła.. . Czyli Ciebie też boli brzuch? Ja dzisiaj pochodziłam dużo to mam bol teraz.
Deess.
będzie ciągnęło przez parę dni niestetyDziewczyny czy to normalnie ,że tak ciągnie mnie podbrzusze skurcze taki nie przyjemny ból i praktycznie zero krwawienia a łyżeczkowanie było o 11
Wiem co czujesz, ja miałam to samo przed pierwszą ciaza. Do tego stopnia ze zaczęłam się izolować od rodziny, znajomych gdzie byly małe dzieci. Tule mocnona mnie po prostu ciąże w otoczeniu działają jak trigger. Jak starałam się natrualnie jakoś się pogodziłam. A jak męczę się z tym in vitro to na nowo po prostu złość we mnie się obudziła, że komuś to łatwo przychodzi
reklama
LadyCaro
ja nie izoluję się, ale po prostu... kurde. Dlaczego.Wiem co czujesz, ja miałam to samo przed pierwszą ciaza. Do tego stopnia ze zaczęłam się izolować od rodziny, znajomych gdzie byly małe dzieci. Tule mocno