LadyCaro
Fanka BB :)
@Magnolia89 ja też miałam kolejnego dnia infoNie dają znać tego samego dnia, tylko kolejnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Magnolia89 ja też miałam kolejnego dnia infoNie dają znać tego samego dnia, tylko kolejnego.
A kiedy próbujesz?Rozumiem. Ja na pewno zacznę wcześniej i to też wynika z mojego doświadczenia z poprzedniego transferu
Może w poniedziałek zacznę robić testyA kiedy próbujesz?
Ojejku! To turbo szybko! Dawaj znać koniecznieMoże w poniedziałek zacznę robić testy
Cóż… w tym roku urodzą moje dwie koleżanki z pracy, które stwierdziły że chcą i od razu były i najlepsi przyjaciele, którzy w pierwszym odruchu chcieli usuwać. Dodatkowo dwoje kolejnych znajomych poinformowało nas o ciąży. Zero zdrowego stylu życia, wyrzeczeń, wizyt, nic, po prostu chcieli. U nas już 5 rok cisza, zabiegi, operacje, wizyty, nieudany transfer.Ja oczywiście przy piątku musiałam dostać niusem po mordzie - dziewczyna kuzyna w 3 miesiącu ciąży. Ludzie, którzy zioło jarają dzień w dzień od wielu, wielu lat. Tell me more about zdrowy styl życia i wpływ na zajście.
Tak. U nas w ciągu 4 lat przeżyliśmy babyboom wśród znjaomych - wszyscy mają dzieci łacznie z tymi, którzy mieli problemy i "mieli problemy" (czyli je sobie wymyślili. Dlatego jak mi ktoś mówi, że zmień dietę, ćwicz to mi się nóż otwiera. Ja to już dawno mam za sobą. NIE DZIAŁA. Życie nie jest sprawiedliwe i tyle.Cóż… w tym roku urodzą moje dwie koleżanki z pracy, które stwierdziły że chcą i od razu były i najlepsi przyjaciele, którzy w pierwszym odruchu chcieli usuwać. Dodatkowo dwoje kolejnych znajomych poinformowało nas o ciąży. Zero zdrowego stylu życia, wyrzeczeń, wizyt, nic, po prostu chcieli. U nas już 5 rok cisza, zabiegi, operacje, wizyty, nieudany transfer.
Czasami też myśle, ze te pierdoły o zdrowym stylu życia mogę sobie wsadzić… głęboko… to jest ten brak sprawiedliwości właśnie
Za pierwszym razem od lekarza uslyszlaam żeby wypić lapmke wina/koniaku na rozluźnienie. Mówi mi tak " zobacz ilu pijących zachodzi szybko w ciążę, oni są wyluzowani" .Ja oczywiście przy piątku musiałam dostać niusem po mordzie - dziewczyna kuzyna w 3 miesiącu ciąży. Ludzie, którzy zioło jarają dzień w dzień od wielu, wielu lat. Tell me more about zdrowy styl życia i wpływ na zajście.
ja już i piłam i nie piłam i diete trzymałam i nie trzymałam. Nie ma reguły, po prostu nie ma sprawiedliwościZa pierwszym razem od lekarza uslyszlaam żeby wypić lapmke wina/koniaku na rozluźnienie. Mówi mi tak " zobacz ilu pijących zachodzi szybko w ciążę, oni są wyluzowani" .
Nasze głowy pracują jednak troszkę inaczej. Tylko tacy co piją będą mieć zdrowe dzieci a ty czy ja wypijemy raz i pewnie by zaszkodzilo