reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Spore to koszty faktycznie... ale nie zawsze i wszystko można przeliczać na pieniądze. Wierzę, że już niedługo obie będziemy tu pisać, że zobaczyłyśmy dwie kreski, a potem że serduszko super bije!
Niestety, są to spore pieniądze 💸, ale my już nie przeliczamy. Ja też mam taką nadzieję. Oczywiście po drodze już miałam przygody i przesunięta stymulację, bo miałam torbiel na jajniku wielkości 8 cm. Na szczęście wchłonęła się...

reklama
Niestety, są to spore pieniądze 💸, ale my już nie przeliczamy. Ja też mam taką nadzieję. Oczywiście po drodze już miałam przygody i przesunięta stymulację, bo miałam torbiel na jajniku wielkości 8 cm. Na szczęście wchłonęła się...
A jak się czujesz podczas stymulacji? W której klinice się leczycie?

Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko ❤️ przestało bić 😭😭😭jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt 💔po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka 😣 a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 👼 1,66 cm miłości odeszło
Strasznie mi przykro, trzymaj się, a czy wiadomo co było powodem? Lekarze coś przypuszczają? Coś się nagle wydarzyło? :(

Gadałam z moim lekarzem, który ma mi robić histero. I tak.
Spytałam się go, kiedy powinnam się zgłosić na usg, żebym sprawdzić czy polipa nie ma. On mi powiedział, że nie muszę iść na usg, tylko jak przyjadę na histero, wtedy on mnie już zbada i jak polip będzie to robimy zabieg, a jak nie to nie. OK.
Tylko w takiej sytuacji ja w tym cyklu nie pojawię si,ę w klinice aż do zabiegu, który będzie pewnie w jakimś 10 11dc. Więc bezpośrednio przed owulacją.
Czy jak nie bedzie tego polipa to normalnie bedę mogła zrobić transfer mimo, że nie byłam w klinice na żadnym usg?
Bo histero jest gdzieś indziej, czy lekarz jakby "przenisie" dane do kliniki, ile ma pecherzyk etc?
Pewnie wszystko mi powiedzą, ale jakoś sie zmartwiłam. Że może nawet jak się złuszczy to znów będę musiała czekać.

reklama
Do góry