Przykro mi. Przytulam mocnoWitam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko przestało bić jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 1,66 cm miłości odeszło
reklama
Daj znać po wizycieWłaśnie dzisiaj idę, zaraz mam wizytę
amusedxxx
Moderator
czemu tak sie dzieje strasznie mi przykroWitam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko przestało bić jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 1,66 cm miłości odeszło
anyżowa
Fanka BB :)
Dziewczyny które miały w tym samym dniu punkcję co ja podostawały L4, ja jestem w trakcie urlopu, więc nie potrzebowałam zwolnienia. Myślę, że bez problemu dostaniesz. Kciuki za punkcję️️Dostałaś L4? Ja jutro o 10:30 punkcja, na piątek jak nie dadzą l4 wezmę wolne nie wiem czy chce się siłować i iść na siłę do pracy...
Agunia1401
Moderator
autem jak autem ja po czułam się tak świetnie że pojechałam na zakupy do ikei na końcówce jednak zaczęło boleć i godzina w aucie do domu to była
Trzymam kciuki ja właśnie czekam na punkcje. Trochę łapie nerwy, w sumie nie wiem czym ale zawsze tak jakoś.Właśnie dzisiaj idę, zaraz mam wizytę
Agunia1401
Moderator
Trzymaj się, przeżyłam to w marcu, wracaj szybko do domu do córeczki, ona będzie twoja siła. Jak tylko masz potrzebę się wygadać, pisz bo to jest ciężkie i niesprawiedliwe. Jeżeli nie miałaś kariotypu to zróbcie kariotyp aby znać przyczynę.
Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko przestało bić jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 1,66 cm miłości odeszł
Nie chce znać przyczyny chce to przejść jak najszybciej wrócić do domu do małej i zamknąć temat nie chce już rozdrapywać ,a czy ty miałaś łyżeczkowanie czy po tabletkach poszłoTrzymaj się, przeżyłam to w marcu, wracaj szybko do domu do córeczki, ona będzie twoja siła. Jak tylko masz potrzebę się wygadać, pisz bo to jest ciężkie i niesprawiedliwe. Jeżeli nie miałaś kariotypu to zróbcie kariotyp aby znać przyczynę.
raisonnablement
Powiedziała, że endometrium grube, że powinno niebawem zacząć się złuszczać, ale woli nie dawać nic na wywołanie i nie ingerować w leczenie kliniki więc zaleciła żeby za 7 dni się zgłosić do swojego lekarza jeśli dalej nie będzie okresu. Jajniki czyste, nie ma żadnych zmianDaj znać po wizycie
fckathy
To oby szybko się zaczeło. Bo liczysz, ze w którym dc plus minus będzie transfer? Tak, żeby 11 ominąć.Powiedziała, że endometrium grube, że powinno niebawem zacząć się złuszczać, ale woli nie dawać nic na wywołanie i nie ingerować w leczenie kliniki więc zaleciła żeby za 7 dni się zgłosić do swojego lekarza jeśli dalej nie będzie okresu. Jajniki czyste, nie ma żadnych zmian
reklama
K
Katusia7
Gość
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy wpis jak również pierwsza próba z in vitro. Po 5 latach starań, różnymi metodami podjęliśmy decyzję o in vitro. Jestem w trakcie stymulacji Bemfola 150. Jutro pierwsze kontrolne USG. Decydujemy się na badania genetyczne zarodków, m.in przez mój wiek. Mam pełno obaw, ale też sporo nadziej, że w końcu będzie nasze upragnione . Trzymam mocno kciuki, aby jak najwięcej było