reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko ❤️ przestało bić 😭😭😭jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt 💔po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka 😣 a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 👼 1,66 cm miłości odeszło
Przykro mi. Przytulam mocno🫂

reklama
Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko ❤️ przestało bić 😭😭😭jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt 💔po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka 😣 a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 👼 1,66 cm miłości odeszło
czemu tak sie dzieje 😭 strasznie mi przykro 😭

Dostałaś L4? Ja jutro o 10:30 punkcja, na piątek jak nie dadzą l4 wezmę wolne nie wiem czy chce się siłować i iść na siłę do pracy...
Dziewczyny które miały w tym samym dniu punkcję co ja podostawały L4, ja jestem w trakcie urlopu, więc nie potrzebowałam zwolnienia. Myślę, że bez problemu dostaniesz. Kciuki za punkcję✊✊

Trzymaj się, przeżyłam to w marcu, wracaj szybko do domu do córeczki, ona będzie twoja siła. Jak tylko masz potrzebę się wygadać, pisz bo to jest ciężkie i niesprawiedliwe. Jeżeli nie miałaś kariotypu to zróbcie kariotyp aby znać przyczynę.
Witam dziewczyny niestety u mnie 8+2 tydzień serduszko ❤️ przestało bić 😭😭😭jestem w szpitalu dostałam tabletki poronne 3 szt 💔po 12 h zaczęłam krwawić psychicznie porażka 😣 a jeszcze całe poronienie muszę przeżyć i w domu poinformować córeczkę ,że maluszek stał się aniołkiem 👼 1,66 cm miłości odeszł

Trzymaj się, przeżyłam to w marcu, wracaj szybko do domu do córeczki, ona będzie twoja siła. Jak tylko masz potrzebę się wygadać, pisz bo to jest ciężkie i niesprawiedliwe. Jeżeli nie miałaś kariotypu to zróbcie kariotyp aby znać przyczynę.
Nie chce znać przyczyny chce to przejść jak najszybciej wrócić do domu do małej 😭😭i zamknąć temat nie chce już rozdrapywać ,a czy ty miałaś łyżeczkowanie czy po tabletkach poszło

Powiedziała, że endometrium grube, że powinno niebawem zacząć się złuszczać, ale woli nie dawać nic na wywołanie i nie ingerować w leczenie kliniki więc zaleciła żeby za 7 dni się zgłosić do swojego lekarza jeśli dalej nie będzie okresu. Jajniki czyste, nie ma żadnych zmian
To oby szybko się zaczeło. Bo liczysz, ze w którym dc plus minus będzie transfer? Tak, żeby 11 ominąć.

reklama
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy wpis jak również pierwsza próba z in vitro. Po 5 latach starań, różnymi metodami podjęliśmy decyzję o in vitro. Jestem w trakcie stymulacji Bemfola 150. Jutro pierwsze kontrolne USG. Decydujemy się na badania genetyczne zarodków, m.in przez mój wiek. Mam pełno obaw, ale też sporo nadziej, że w końcu będzie nasze upragnione ❤️🍼. Trzymam mocno kciuki, aby jak najwięcej było 🤰🤱

Do góry