reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mają dobre opinie i się nad nimi też zastanawiałam. Ostatecznie wybrałam Bociana w Kato.
Ja u nich leczę się od 11 lat. Mam 10latka dzięki IMSI. Teraz też coś zaskoczyło ale niestety HCG spada więc nic z tego... Ponieważ nie mam zarodków muszę rozpocząć procedurę od początku. Myślę nad przebadaniem zarodków... Któraś badała ?

reklama
Nie chce znać przyczyny chce to przejść jak najszybciej wrócić do domu do małej 😭😭i zamknąć temat nie chce już rozdrapywać ,a czy ty miałaś łyżeczkowanie czy po tabletkach poszło
Tabletki i skończyło się łyżeczkowaniem. Położne przychodziły i lekarze mówili żebym się już nie męczyła od 12 do 21, że później i tak może się skończyć łyżeczkowaniem. Po zabiegu lekarka powiedziała że tal by było, nie oczyściłaby się. Rozważ przyczynę u mnie właśnie przez to podchodzę do ivf. Nie jest to łatwe wiem. Poroniłam 2 dni przed urodzinami córki, pytania później czemu przełożyłam urodziny. Nie dala rady.

Do góry