Zrób betę , nie stresuj się testami, nie powiem ci czy wszystko stracone bo ja zawsze do 10dpt czekałam z betą7dpt test biały
Jutro jakbym zrobiła betę i będzie negatyw to już wszystko przekreślone??
reklama
D
dgdx4
Gość
nie stresuj się, bo tak jak ja będziesz się niepotrzebnie nakręcać. Wiele dziewczyn pisze, że testy późno wykrywają i jak zawsze najważniejsze jest badanie beta hcg, głowa do góry nie wszystko stracone! Ja też czekam dopiero w czwartek 6dpt mam betę pierwszą. Trzymam mocno kciuki7dpt test biały
biało@PatPatPat jak tam?
Zrób betę, to wiarygodny wynik. Trzymam kciuki za pozytywny wynik7dpt test biały
3lata temu miałam test pozytywny 7dpt dlatego tak się załamałamnie stresuj się, bo tak jak ja będziesz się niepotrzebnie nakręcać. Wiele dziewczyn pisze, że testy późno wykrywają i jak zawsze najważniejsze jest badanie beta hcg, głowa do góry nie wszystko stracone! Ja też czekam dopiero w czwartek 6dpt mam betę pierwszą. Trzymam mocno kciuki
Gosia0132
Fanka BB :)
Łooo ja zastanawiam się nad paroma dniami , aby dobrze wgryzł sięTo zależy jaką masz pracę.
Ja brałam po każdym 14 dni .....10 do bety i 4 na ewentualne otarcie łez po porażce
Devin
Moderator
Test może nie wyjść.3lata temu miałam test pozytywny 7dpt dlatego tak się załamałam
Ale beta już powinna być pozytywna 7dpt..
D
dgdx4
Gość
ale wiesz, każdy przypadek jest zupełnie inny, póki nie zrobisz bety nic do głowy, ściskam mocno3lata temu miałam test pozytywny 7dpt dlatego tak się załamałam
Lilli2
Fanka BB :)
@Motylkowa! kciuki za bombelka, niech się pięknie wgryza i urządza na najbliższe 9 miesięcy
@LadyCaro powodzenia jutro, żeby ta stymulacja przebiegła sprawnie i gładko
@LadyCaro powodzenia jutro, żeby ta stymulacja przebiegła sprawnie i gładko
ja po pierwszym tak zrobiłam i była wtedy najwyższa beta w mojej karierze. Ale nie polecamO matko, ja myślałam, że sobie po transferze wstanę i pójdę do pracy
7 dpt jakiś cień cienia powinien być, ale tylko beta prawdę powie. Trzymam kciuki, żeby Cię jutro pozytywnie zaskoczyła7dpt test biały
reklama