reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
7dpt test biały
Jutro jakbym zrobiła betę i będzie negatyw to już wszystko przekreślone??
nie stresuj się, bo tak jak ja będziesz się niepotrzebnie nakręcać. Wiele dziewczyn pisze, że testy późno wykrywają i jak zawsze najważniejsze jest badanie beta hcg, głowa do góry nie wszystko stracone! Ja też czekam dopiero w czwartek 6dpt mam betę pierwszą. Trzymam mocno kciuki 💗

nie stresuj się, bo tak jak ja będziesz się niepotrzebnie nakręcać. Wiele dziewczyn pisze, że testy późno wykrywają i jak zawsze najważniejsze jest badanie beta hcg, głowa do góry nie wszystko stracone! Ja też czekam dopiero w czwartek 6dpt mam betę pierwszą. Trzymam mocno kciuki 💗
3lata temu miałam test pozytywny 7dpt dlatego tak się załamałam

@Motylkowa! kciuki za bombelka, niech się pięknie wgryza i urządza na najbliższe 9 miesięcy 🥰
@LadyCaro powodzenia jutro, żeby ta stymulacja przebiegła sprawnie i gładko :)

O matko, ja myślałam, że sobie po transferze wstanę i pójdę do pracy 😂😂
ja po pierwszym tak zrobiłam 😂 i była wtedy najwyższa beta w mojej karierze. Ale nie polecam ;)
7dpt test biały
Jutro jakbym zrobiła betę i będzie negatyw to już wszystko przekreślone??
7 dpt jakiś cień cienia powinien być, ale tylko beta prawdę powie. Trzymam kciuki, żeby Cię jutro pozytywnie zaskoczyła 🤞🏼

reklama
Do góry