raisonnablement
Fanka BB :)
Do tego dużo wody i elektrolitów!będę w takim razie żywić się jajkami, serkami wiejskimi, tofu, ciecierzycą i fasolą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do tego dużo wody i elektrolitów!będę w takim razie żywić się jajkami, serkami wiejskimi, tofu, ciecierzycą i fasolą
Frytusie zjedzone?Melduję że ja już po transferze. Dziękuję za wszystkie kciuki dziewczyny Blastka się pięknie rozprężyła i zaczęła wychodzić z otoczki więc nie trzeba było stosować nacięcia. I bez podłoża embryo glue ostatecznie wyszło najgorszym elementem było oczekiwanie z pełnym pęcherzem a tak to zabieg totalnie bezbolesny. Za tydzień robię pierwszą betę. Niech się teraz mocno wgryza!!!
No ba! Nawet stary się poświęcił i zjadł mimo że nie przepada od dzisiaj jestem PUPO’ą (Pregnant Until Proven Otherwise)Frytusie zjedzone?
To PUPO to mi się właśnie z Tobą już kojarzy! A teraz dotyczy właśnie Ciebie!! Mocne kciuki za okruszkaNo ba! Nawet stary się poświęcił i zjadł mimo że nie przepada od dzisiaj jestem PUPO’ą (Pregnant Until Proven Otherwise)
trzymam kciuki za dodatnia betę! Byłaś na cyklu sztucznym? Jesteś na l4 czy pracujesz?Hejka, 31 sierpnia 2024 miałam transfer blastki 4.1.1. w czwartek pierwsza beta, ale się mega stresuje. To moje pierwsze in vitro w tamtym roku dwie nieudane inseminacje, 5 lat bezskutecznych starań. Objawy jak na okres, ale przyjmuje luteinę i estrofen dopochwowo, w dniu transferu progesteron 77. Organizm pewnie reaguje na hormony, ale wiecie same człowiek się doszukuje wszystkiego.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
tak, cykl stymulowany 18 pęcherzyków, 12 dojrzałych, ale tylko 6 podanych do zapłodnienia w efekcie końcowym 2 zarodki 4.1.1 jeden podany drugi w depozyt. Na l4 nie mam ciężkiej pracy, praca biurowa natomiast bardzo stresująca ostatnio mamy duże braki kadrowe i zdecydowałam, że po transferze potrzebuję trochę spokojutrzymam kciuki za dodatnia betę! Byłaś na cyklu sztucznym? Jesteś na l4 czy pracujesz?
Aaaah czyli transfer świeży miałaś od razu po punkcji? Nie wiem czemu założyłam że miałaś mrożony korzystaj z L4 i odpoczywajtak, cykl stymulowany 18 pęcherzyków, 12 dojrzałych, ale tylko 6 podanych do zapłodnienia w efekcie końcowym 2 zarodki 4.1.1 jeden podany drugi w depozyt. Na l4 nie mam ciężkiej pracy, praca biurowa natomiast bardzo stresująca ostatnio mamy duże braki kadrowe i zdecydowałam, że po transferze potrzebuję trochę spokoju
tak świeży, mogłam zdecydować punkcja przebiegła dobrze, nie ubolewałam jakoś mocno delikatnie kuły mnie jajniki miałam dzień po l4 a potem wróciłam do pracy, ale szczerze na drugi raz wzięłabym l4 do transferu napewno, żeby odpocząćAaaah czyli transfer świeży miałaś od razu po punkcji? Nie wiem czemu założyłam że miałaś mrożony korzystaj z L4 i odpoczywaj