reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@Motylkowa! a jak u Ciebie sytuacja, kiedy masz jakąś wizytę i będziesz wiedziała kiedy transferujecie? ☺️
Alez mnie wyczułaś! Dzisiaj właśnie miałam wizytę i wyglada na to że za niedługo owulka. Jesli nic innego się nie wykrzaczy nagle to będziemy podchodzić na cyklu naturalnym do transferu jeszcze w tym miesiącu 🥹

No nie wyszło, w 8 tc dalej nie bylo serduszka i od 6 tc w ogóle nie urósł😞
odstawiłam progesteron i dostałam krwawienie wczoraj. Za 2 tyg mam kontrolę czy się oczyściłam czy łyżeczkowanie ale już to przechodziłam i obyło się bez szpitala.
Jak na usg będzie git i będzie zwiastowało owulację to podchodzę odrazu na naturalnym cyklu 😛mam jeszcze 3 zarodki, walczę dalej😅💪🏻
Kochana podziwiam za siłę i nastawienie 💚♥️💙 Trzymam kciuki za kolejne próby 🤞

ja sobie dziś policzyłam, że jakby udało się zrobić transfer we wrześniu, czyli od razu po stymulacji to bym miała mój wymarzony termin 😂 oczywiście wiem, że to moje pobożne życzenie, ale mogę mieć życzzenia, nikt mi nie zabroni 😂
Mi chyba na psyche siada bo też już sobie wyliczyłam datę ewentualnego transferu i porodu😅 to co że nie wiem czy mam to traktować jako miesiączkę i jak zareaguje mój organizm🤓gin powiedziała że może tak być że końcem sierpnia będę bliska owulacji i można działać.
Ale ja zazwyczaj miałam szybko owulację więc może być za późno i wtedy będę czekać miesiąc. Who knows, wolne źle robi mi na głowę 😅

reklama
Do góry