amusedxxx
Fanka BB :)
@Motylkowa! a jak u Ciebie sytuacja, kiedy masz jakąś wizytę i będziesz wiedziała kiedy transferujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alez mnie wyczułaś! Dzisiaj właśnie miałam wizytę i wyglada na to że za niedługo owulka. Jesli nic innego się nie wykrzaczy nagle to będziemy podchodzić na cyklu naturalnym do transferu jeszcze w tym miesiącu@Motylkowa! a jak u Ciebie sytuacja, kiedy masz jakąś wizytę i będziesz wiedziała kiedy transferujecie?
Który masz dc teraz? Jeszcze byś się łapała na majówki?A ja melduję że umówiłam już właśnie wizytę na poniedziałek, oby wszystko było ok i będziemy mogli podchodzić do transferu we wrześniu
Kochana podziwiam za siłę i nastawienie Trzymam kciuki za kolejne próbyNo nie wyszło, w 8 tc dalej nie bylo serduszka i od 6 tc w ogóle nie urósł
odstawiłam progesteron i dostałam krwawienie wczoraj. Za 2 tyg mam kontrolę czy się oczyściłam czy łyżeczkowanie ale już to przechodziłam i obyło się bez szpitala.
Jak na usg będzie git i będzie zwiastowało owulację to podchodzę odrazu na naturalnym cyklu mam jeszcze 3 zarodki, walczę dalej
W maju nie będzie miejsca na porodówkachJa dzisiaj 14 DC więc czekam na miesiączkę i będę podchodzić we wrześniu na naturalnym cyklu, nie mogę się doczekać
Mi chyba na psyche siada bo też już sobie wyliczyłam datę ewentualnego transferu i porodu to co że nie wiem czy mam to traktować jako miesiączkę i jak zareaguje mój organizmgin powiedziała że może tak być że końcem sierpnia będę bliska owulacji i można działać.ja sobie dziś policzyłam, że jakby udało się zrobić transfer we wrześniu, czyli od razu po stymulacji to bym miała mój wymarzony termin oczywiście wiem, że to moje pobożne życzenie, ale mogę mieć życzzenia, nikt mi nie zabroni