raisonnablement
Fanka BB :)
Ja się czuję tak samo, jak dziecko we mgleBosz muszę się ogarnąć co teraz dalej bo nawet nie wiem kiedy lekarz, kiedy USG Nigdy nie doszłam do tego etapu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się czuję tak samo, jak dziecko we mgleBosz muszę się ogarnąć co teraz dalej bo nawet nie wiem kiedy lekarz, kiedy USG Nigdy nie doszłam do tego etapu
Spokojnie, wszystko Ci w klinice powiedzą ewentualnie jeśli masz lux/medi to może sobie przejrzyj terminy na kiedy są dostępne do jakiś sensownych lekarzy, u mnie w mieście np w luxmedzie to trzeba się mocno czaić żeby dorwać wizytę u dobrego ginaBosz muszę się ogarnąć co teraz dalej bo nawet nie wiem kiedy lekarz, kiedy USG Nigdy nie doszłam do tego etapu
Właśnie ja w luxmed złapałam na 23 dpt, to chyba spoko termin prawda?Spokojnie, wszystko Ci w klinice powiedzą ewentualnie jeśli masz lux/medi to może sobie przejrzyj terminy na kiedy są dostępne do jakiś sensownych lekarzy, u mnie w mieście np w luxmedzie to trzeba się mocno czaić żeby dorwać wizytę u dobrego gina
Na prowadzenie czy na usg?Właśnie ja w luxmed złapałam na 23 dpt, to chyba spoko termin prawda?
Na zwykłe usg, a to ma jakieś znaczenie?Na prowadzenie czy na usg?
ja się umawiałam bez skierowania to nie jest skierowanie z kodem jak do specjalistów. Na wizyte miałam mieć skierowanie ze sobą.Można się umawiać bez skierowania?
Myślę, że tak, o ile jesteś gotowa na to że np nie będzie jeszcze widocznej akcji serduszka ja w sumie od razu umawiałam wizytę na prowadzenie ciąży ale nie sądzę żeby to zrobiło jakąś różnicę co umówiszWłaśnie ja w luxmed złapałam na 23 dpt, to chyba spoko termin prawda?
Wydaje mi się, że w klinice też mnie tak umówią, najwyżej będę przekładać, zobaczymy jak ta beta jutro i w piątekMyślę, że tak, o ile jesteś gotowa na to że np nie będzie jeszcze widocznej akcji serduszka
no pewnie. Ja w luxmedzie ciągle przekładałam wizyty, zalety aplikacji bez konieczności dzwonieniaWydaje mi się, że w klinice też mnie tak umówią, najwyżej będę przekładać, zobaczymy jak ta beta jutro i w piątek
Tak, też to uwielbiam hahano pewnie. Ja w luxmedzie ciągle przekładałam wizyty, zalety aplikacji bez konieczności dzwonienia