reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jutro robisz pierwszą czy 2 betę? Oby to nie był biochem znowu🤞 . Ile dpt masz i jak wygląda test?
Pierwszą Bete dla kliniki, mam nadzieję że będzie dobrze, ale kreska cały czas taka sama. Cały czas robię pinki, ale teraz mam pinki z nowej dostawy, więc mam nadzieje że to dlatego. Dziś 9dpt, a moje testy slabo wyglądają.

Załączniki

• Screenshot_20250411_204355_Gallery.jpg
    Screenshot_20250411_204355_Gallery.jpg
    163 KB · Wyświetleń: 129
@LadyCaro mocno przytulam :( mam ogromną nadzieję, że lekarze dobrze Cie poprowadzą diagnostycznie.

Nie wiem czy cykl sztuczny pomoga ale np dużo czytalam w necie o tym, że przy odstawianiu estrofemu bardzo nagle dochodzilo do poronień więc może. To był też dla mnie impuls ze wolalabym jednak na sztucznym zeby to wszystko bylo jednak normowane lekami. Ale ja tez nie zawsze mam swoje owulacje :/
W sensie na sztucznym cyklu jak ktoś odstawia szybko estrofem to dochodzi do poronienia?

reklama
Do góry