O matko ale zazdroszczę górNo ja musze wstać po 5 żeby wyrobić na 7, siebie zebrać, dziecko do przedszkola jeszcze takie mgly pod Krakowem że jazda jak w mleku... dojeżdżam do pracy a tu pięknie słonecznie. Ale za to Beskid wyspowy i piękna inwersja tyle poprawi humor rano
reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Podchodzę z rezerwą, nie chce się nastawiać ale nadzieję mam że to właśnie ten zarodeczek.Jutro musi być dla nas szczęśliwy dzień
raisonnablement
Ja jestem póki co spokojna, czuję pierwszy raz (a to mój trzeci transfer), że to może być ten szczęśliwy czasPodchodzę z rezerwą, nie chce się nastawiać ale nadzieję mam że to właśnie ten zarodeczek.
Trzymamy kciukiJa jestem póki co spokojna, czuję pierwszy raz (a to mój trzeci transfer), że to może być ten szczęśliwy czas
nieznośne_poplątanie
Dziewczyny jak to jest z tabletkami antykoncepcyjnymi? Od nocy mam takie mocniejsze plamienie i w sumie nie wiem czy mam pierwszą wziąć już dzisiaj, czy czekać aż się rozkręci całkiem.
Edit: Już nieważne. Wystarczyło napisać posta z zapytaniem i jak na zawołanie wszystko się rozkręciło.
Edit: Już nieważne. Wystarczyło napisać posta z zapytaniem i jak na zawołanie wszystko się rozkręciło.
Ostatnia edycja:
amusedxxx
forum lepsze na wywołanie okresu niż ubranie białych spodniDziewczyny jak to jest z tabletkami antykoncepcyjnymi? Od nocy mam takie mocniejsze plamienie i w sumie nie wiem czy mam pierwszą wziąć już dzisiaj, czy czekać aż się rozkręci całkiem.
Aileen31
Ja mam w głowie cały czas że w razie co mam jeszcze 4 szanseJa jestem póki co spokojna, czuję pierwszy raz (a to mój trzeci transfer), że to może być ten szczęśliwy czas
sucrebouche
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a po nieudanym transferze miesiaczka przyjdzie w terminie czy dopiero po odstawieniu tabletek w cyklu sztucznym?
@raisonnablement czy ty masz numer do pań pielęgniarek w naszej klinice? Czy tylko na recepcję?
reklama
raisonnablement
Na tej kartce z informacjami o transferze masz na dole wszystkie numery, jak jej nie masz to ci wyślę zaraz jak wrócę do domu@raisonnablement czy ty masz numer do pań pielęgniarek w naszej klinice? Czy tylko na recepcję?