Devin
Fanka BB :)
Ja wczoraj na wizycie w klinice potwierdzającej ciążę i już do swojego idęHej dziewczyny, po jakim czasie od transferu opuszczałyście klinikę i wybierałyście lekarza prowadzącego ciążę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj na wizycie w klinice potwierdzającej ciążę i już do swojego idęHej dziewczyny, po jakim czasie od transferu opuszczałyście klinikę i wybierałyście lekarza prowadzącego ciążę?
Nie miałam nic takiego. Amh mam ponad 5 i PCOS. A lat juz 40 więc dlatego słabe szanse pewnieMiałaś poszerzaną diagnostykę? Wprowadzane jakieś dodatkowe leki? Ja w środę mam swój trzeci transfer, jak się nie uda to na pewno robię histeroskopie z biopsja endometrium. Jakie masz amh?
Tak, po 4 własne są plus 2 z dawstwem.+ chyba poza tymi 4 proceduramii jeszcze dwie z komórkami dawczyni? Czy się mylę?
I też jak w ciągu dwóch procedur nie uda się uzyskać jakościowych komóek to chyba dyskwalifikacja?
Coś mi dzwoni, ale nie wiem gdzie
Chyba 4dpt się boję, raczej zacznę 5dpt, ale już na samą myśl się boję a jeszcze transferu nie byłoJa miałam podany zastrzyk w środę, a piątek wizyta i kolejna środa transfer czyli 7 dni po podaniu zastrzyku. To już +4dpt daje ci 11 dni. Luzik
ja odrazu powiedziałam po wizycie tzw. serduszkowej że przechodzę do swojego lekarza , po pierwsze mam bliżej niż do kliniki , a dojeżdżałam ponad 60km w jedną stronę . Myślę, że to twój wybór a oni nie mogą ci narzucać gdzie i u kogo masz prowadzić ciążę no chyba , że zdarzają się lekarze których przeraża ciąża po ivf i boją się schodzenia z lęków itpJa właśnie byłam na pierwszej był uwidoczniony pęcherzyk, teraz byłam na drugiej, jest akcja serca a znowu kazali mi przyjść za tydzień i dalej nie mam karty ciąży. Jak zapytałam kiedy mogę wybrać lekarza u którego chce prowadzić powiedział mi lekarz że jak będzie bezpiecznie i nie wiem ile to potrwa. Chciałabym już tam nie wracać
wizyty już odpłatne ?Ja właśnie byłam na pierwszej był uwidoczniony pęcherzyk, teraz byłam na drugiej, jest akcja serca a znowu kazali mi przyjść za tydzień i dalej nie mam karty ciąży. Jak zapytałam kiedy mogę wybrać lekarza u którego chce prowadzić powiedział mi lekarz że jak będzie bezpiecznie i nie wiem ile to potrwa. Chciałabym już tam nie wracać
ja tak samo .wizyty już odpłatne ?
Ja byłam tylko na USG z serduszkiem w klinice i później już u swojego ginekologa który założył mi kartę ciąży.
No ja zaluje musiałam potem iść na betę żeby nie było że tylko mi się te cienie wydają, a rano 4 dnia nie wyszłoChyba 4dpt się boję, raczej zacznę 5dpt, ale już na samą myśl się boję a jeszcze transferu nie było
Ja miałam 10 dni duphaston i następnego dnia po odstawieniu odrazu przyszedł okres. Był to 21 dc.Pytanie do dziewczyn które brały Duphaston po punkcji. Dzisiaj mój 5 dzień przyjmowania, ostatnią tabletkę powinnam przyjąć w niedzielę wieczorem. Wizytę mam umówioną na wtorek (12.11) czy to nie będzie za późno? Czuję się jakbym miała zaraz dostać okres a jestem w podróży służbowej i nie mam szans na przełożenie wizyty