JestemA
Fanka BB :)
Powodzenia!Tak dzisiaj, mój pierwszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!Tak dzisiaj, mój pierwszy
DziękiDziewczyny dzis na insta naszego bociana do godz 16 można zadawać pytania dot. programu. Może którejś z was przyda się to okienko
będzie dobrze. Mnie też brzuch regularnie pobolewaDziewczyny dziś powtarzam betę ale strasznie się martwię bo od wczoraj jakoś inaczej brzuch mnie boli
Po 10 mam wizytę ale już cała w nerwach jestem, bo co chwilę coś wyskakuje. Wczoraj o 18 okazało się że Luxmed u męża nie wykonał badania na kiłę i w trybie dyzurowym na cito robiliśmy w szpitalu mam nadzieję że limit dziwnych zdarzeń wyczerpany jedyna opcja żeby coś poszło nie tak to brak kasy w klinice lub jakaś niespodzianka w USG.Dzięki
O której masz dzisiaj wizytę? trzymam kciuki żeby poszło wszystko zgodnie z planem.
trzymamy kciuki, oby było dobrzePo 10 mam wizytę ale już cała w nerwach jestem, bo co chwilę coś wyskakuje. Wczoraj o 18 okazało się że Luxmed u męża nie wykonał badania na kiłę i w trybie dyzurowym na cito robiliśmy w szpitalu mam nadzieję że limit dziwnych zdarzeń wyczerpany jedyna opcja żeby coś poszło nie tak to brak kasy w klinice lub jakaś niespodzianka w USG.
Wszystko co mogliście zrobić - zrobiliście na resztę już niestety nie masz wpływu. Niech ten dzisiejszy dzień będzie łaskawyPo 10 mam wizytę sale już cała w nerwach jestem bo co chwilę coś wyskakuje. Wczoraj o 18 okazało się że Luxmed u męża nie wykonał badania na kiłę i w trybie dyzurowym na cito robiliśmy w szpitalu mam nadzieję że limit dziwnych zdarzeń wyczerpany jedyna opcja żeby coś poszło nie tak to brak kasy w klinice lub jakaś niespodzianka w USG.
Ja nie miałam takich przygódAccofilowe dziewczyny - czy któraś z Was miała doświadczenie całonocnych mega wymiotów? Ja przyjmuję już 6 tygodni codziennie, od czwartku schodzę z leku i mam zmniejszone dawki i dziś o 2 mnie obudziły giga wymioty i trwają do teraz jestem po teleporadzie i doktor powiedziała, ze albo acco albo wirusówka, na bank nie jest to ciążowe.