@Gwiazda24
Zaciekawiona BB
Pracują cały czas, do mnie dzwonili właśnie w niedzielęCzy laby embriologiczne pracują 7 dni w tygodniu? I w niedzielę też oglądają i ewentualnie mrożą zarodki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracują cały czas, do mnie dzwonili właśnie w niedzielęCzy laby embriologiczne pracują 7 dni w tygodniu? I w niedzielę też oglądają i ewentualnie mrożą zarodki?
Lecimy do Cancun i będziemy się przemieszczać w różne miejsca, w granicach półwyspu Jukatan. Jeśli masz jakieś polecajki i protipy, to dawaj - wszystkie, chętnie przyjmujemyA gdzie lecicie do Meksyku?
tak, mi mówili, że jak coś w niedzielę też mogą dzwonićCzy laby embriologiczne pracują 7 dni w tygodniu? I w niedzielę też oglądają i ewentualnie mrożą zarodki?
Miałam w dniu transferu świeżego 51.66ng/mlMi mówili że albo dziś wieczorem albo w pon będzie info kiedy, czy i ile zamrozili.
Dziewczyny które miały świeży transfer też miałyście taki wysoki progesteron? 82ng..
Może któraś z was ma jakiś patent?Ja już po wlewie z accofilu, poszła cała ampułka przed transferem mam zrobić sobie zastrzyk z accofilu 1/3 ampułki. Ale jak patrzę na tą ampułkę to zastanawiam się jak ja mam ją podzielić na 3 ?
Też sporo.Miałam w dniu transferu świeżego 51.66ng/ml