reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Lasagne na 30 osób!? Pani, następny razem Ci wyślę adres i chętnie przygarnę pyszne żarcie 🤣 a tak serio to też mi się wydaje że właśnie przebywanie z ludźmi i jakieś „atrakcje” w tym czasie oczekiwania na wyniki hodowli bardzo pomagają :)
Ja tylko czekam do 12 i się modlę, żeby nie zadzwonili. Bo u nas embriolodzy dzownią 9-12. Ostatnio dzwonili jakoś bliżej 12...

reklama
Ja tylko czekam do 12 i się modlę, żeby nie zadzwonili. Bo u nas embriolodzy dzownią 9-12. Ostatnio dzwonili jakoś bliżej 12...
U nas w tych pierwszych dniach też max do 12 dzwonią. I myślałam że o tej samej też będą dzwonić tego 5/6 dnia 😬 i to były najgorsze godziny wyczekiwani, bo się okazało że przy zamknięciu hodowli nigdy nie dzwonią u nas o 12 tylko bliżej 16 bo dochodzi im mrożenie zarodków, sporządzenie raportów itp. Trzymam kciuki żeby nikt nie dzwonił dzisiaj! :)

U nas w tych pierwszych dniach też max do 12 dzwonią. I myślałam że o tej samej też będą dzwonić tego 5/6 dnia 😬 i to były najgorsze godziny wyczekiwani, bo się okazało że przy zamknięciu hodowli nigdy nie dzwonią u nas o 12 tylko bliżej 16 bo dochodzi im mrożenie zarodków, sporządzenie raportów itp. Trzymam kciuki żeby nikt nie dzwonił dzisiaj! :)
ja właśnie zastanawiam jak mam zrobić... Bo u nas w sobotę klinika jest czynna do 14. I z tego co zrozumiałam to oni mają do mnie dzownić dopiero w poniedziałek 😱 a ja wyrwę wszystkie włosy z głowy do tego czasu. Więc chciałabym zadzwonić w sobotę sama i się dopytać. Ale pewnie nic mi nie powiedzą :(

ja właśnie zastanawiam jak mam zrobić... Bo u nas w sobotę klinika jest czynna do 14. I z tego co zrozumiałam to oni mają do mnie dzownić dopiero w poniedziałek 😱 a ja wyrwę wszystkie włosy z głowy do tego czasu. Więc chciałabym zadzwonić w sobotę sama i się dopytać. Ale pewnie nic mi nie powiedzą :(
Hmm kurczę Ja bym dzwoniła w sobotę 🤣 Ale jak powiedzieli że w poniedziałek zadzwonia to może być ciężko cokolwiek wcześniej się dowiedzieć…

Lasagne na 30 osób!? Pani, następny razem Ci wyślę adres i chętnie przygarnę pyszne żarcie 🤣 a tak serio to też mi się wydaje że właśnie przebywanie z ludźmi i jakieś „atrakcje” w tym czasie oczekiwania na wyniki hodowli bardzo pomagają :)
następnym razem zapraszam 😂😂

no zadzownię, zadzwonię na bank. Ale właśnie nie spodziewam się, ze coś się dowiem.
No chyba, że zadzwonią wcześniej.. :(
u mnie w klinice są mega mili i z niczym nie robią problemów nigdy, jestem przekonana, ze by udzielili informacji. Próbuj, to jest prywatna placówka, oni maja inne podejście.

U mnie klinika tez nie pracuje w niedziele, ale personel normalnie przychodzi doglądać zarodków :) ja właśnie miałam telefon od pani embriolog w niedziele :)

reklama
Do góry