reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
u mnie dziś 3 doba...
jeśli dobrze się czujesz fizycznie to może zaplanuj jakieś wyjście wieczorem po pracy? Takie siedzenie i czekanie mam wrażenie dodatkowo jakoś wydłuża ten proces :( ja w 3/4/5 dniu pracowałam jaknajdluzej mogłam a potem zorganizowaliśmy wycieczkę do Wrocławia żeby „coś” robić i szybciej zleciało.

jeśli dobrze się czujesz fizycznie to może zaplanuj jakieś wyjście wieczorem po pracy? Takie siedzenie i czekanie mam wrażenie dodatkowo jakoś wydłuża ten proces :( ja w 3/4/5 dniu pracowałam jaknajdluzej mogłam a potem zorganizowaliśmy wycieczkę do Wrocławia żeby „coś” robić i szybciej zleciało.
Dziś przyjeżdża po południu brat z synem, więc sobie z nimi posiedzę. Potem może poćwiczę, posprzątam, pojdę na spacer. Nie no, póki co myślę, ale nie jakoś natarczywie.

my tak samo, do nas zjechała cała najbliższa rodzina, czyli łącznie było nas 15 osób i trzeba było ich wszystkich ugościć, wiec w ogóle nie myślałam o zarodczakach. Zrobiłam lasagne na 15 osób, ale okazało się, ze jednak na 30 bo połowa została na drugi dzień. Polecam tego typu aktywności w okresie czekania 😂

Załączniki

• 69746785-8441-4C7A-B635-0FDE7D920BE7.jpeg
    69746785-8441-4C7A-B635-0FDE7D920BE7.jpeg
    334,7 KB · Wyświetleń: 106
reklama
my tak samo, do nas zjechała cała najbliższa rodzina, czyli łącznie było nas 15 osób i trzeba było ich wszystkich ugościć, wiec w ogóle nie myślałam o zarodczakach. Zrobiłam lasagne na 15 osób, ale okazało się, ze jednak na 30 bo połowa została na drugi dzień. Polecam tego typu aktywności w okresie czekania 😂
Lasagne na 30 osób!? Pani, następny razem Ci wyślę adres i chętnie przygarnę pyszne żarcie 🤣 a tak serio to też mi się wydaje że właśnie przebywanie z ludźmi i jakieś „atrakcje” w tym czasie oczekiwania na wyniki hodowli bardzo pomagają :)

Do góry