reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
No i super bardziej przewidywalne w Twoim przypadku i mniej stresu. Przy poprzednich transferach na sztucznym cyklu kiedy mniej więcej miałaś transfer?Ja dziś 2dc i zaczynam estrofem. Stwierdziłam że nie będę się stresować
tak wiem wiem ale nawet moja klinika wie bo nawet jak się umawiałam po pozytywnej becie to mi Pani z rejestracji przypominała że wizyta jest w programie 21dpt dziśKtóry masz dpt? kciuki za usg! Pamiętaj że USG jest w programie, więc nie powinnaś płacić za nie
Motylkowa!
jeśli dobrze się czujesz fizycznie to może zaplanuj jakieś wyjście wieczorem po pracy? Takie siedzenie i czekanie mam wrażenie dodatkowo jakoś wydłuża ten proces ja w 3/4/5 dniu pracowałam jaknajdluzej mogłam a potem zorganizowaliśmy wycieczkę do Wrocławia żeby „coś” robić i szybciej zleciało.u mnie dziś 3 doba...
Motylkowa!
Super daj znać po co było widać. Ja idę dokładnie za tydzień, będzie 23 dpttak wiem wiem ale nawet moja klinika wie bo nawet jak się umawiałam po pozytywnej becie to mi Pani z rejestracji przypominała że wizyta jest w programie 21dpt dziś
LadyCaro
Dziś przyjeżdża po południu brat z synem, więc sobie z nimi posiedzę. Potem może poćwiczę, posprzątam, pojdę na spacer. Nie no, póki co myślę, ale nie jakoś natarczywie.jeśli dobrze się czujesz fizycznie to może zaplanuj jakieś wyjście wieczorem po pracy? Takie siedzenie i czekanie mam wrażenie dodatkowo jakoś wydłuża ten proces ja w 3/4/5 dniu pracowałam jaknajdluzej mogłam a potem zorganizowaliśmy wycieczkę do Wrocławia żeby „coś” robić i szybciej zleciało.
amusedxxx
Koneicznie daj znaćJadę dziś na pierwsze USG po transferze. Ale mam stresa co tam będzie widać
fckathy
my tak samo, do nas zjechała cała najbliższa rodzina, czyli łącznie było nas 15 osób i trzeba było ich wszystkich ugościć, wiec w ogóle nie myślałam o zarodczakach. Zrobiłam lasagne na 15 osób, ale okazało się, ze jednak na 30 bo połowa została na drugi dzień. Polecam tego typu aktywności w okresie czekaniajeśli dobrze się czujesz fizycznie to może zaplanuj jakieś wyjście wieczorem po pracy? Takie siedzenie i czekanie mam wrażenie dodatkowo jakoś wydłuża ten proces ja w 3/4/5 dniu pracowałam jaknajdluzej mogłam a potem zorganizowaliśmy wycieczkę do Wrocławia żeby „coś” robić i szybciej zleciało.
Załączniki
fckathy
czy krew upuszczona?Koneicznie daj znać
reklama
Motylkowa!
Lasagne na 30 osób!? Pani, następny razem Ci wyślę adres i chętnie przygarnę pyszne żarcie a tak serio to też mi się wydaje że właśnie przebywanie z ludźmi i jakieś „atrakcje” w tym czasie oczekiwania na wyniki hodowli bardzo pomagająmy tak samo, do nas zjechała cała najbliższa rodzina, czyli łącznie było nas 15 osób i trzeba było ich wszystkich ugościć, wiec w ogóle nie myślałam o zarodczakach. Zrobiłam lasagne na 15 osób, ale okazało się, ze jednak na 30 bo połowa została na drugi dzień. Polecam tego typu aktywności w okresie czekania