reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czy podrzuciłybyście opis klas zarodków? Widzę, że nieraz rzucane tu jest 5bb czy coś a ja nie wiem o co chodzi
Ja nawet nie zwracam uwagi na klasy. Wezmiesz najlepsze i się nie przyjmą a urodzisz dziecko z najgorszej klasy.
Bez sensu sobie zawracać głowę kolejną rzeczą na jaką nie masz wpływu ☺️
W naturalnych ciążach nikt nie wie jaki to zarodek przecież 😂

reklama
Dziewczyny mam takie pytanko czy Was na cyklu sztucznym pobolewał brzuch? Zaczynam się martwić że estrofem nie zadziałał i zbliża się owulacja.

Ja nawet nie zwracam uwagi na klasy. Wezmiesz najlepsze i się nie przyjmą a urodzisz dziecko z najgorszej klasy.
Bez sensu sobie zawracać głowę kolejną rzeczą na jaką nie masz wpływu ☺️
W naturalnych ciążach nikt nie wie jaki to zarodek przecież 😂
My mieliśmy 2x 4AA i 1x 4BA, pierwszy transfer z 4AA nieudany, potem znaleźliśmy prawdopodobny powód niepowodzeń, zareagowaliśmy, drugi transfer z 4BA - lekarze się dziwili, że go bierzemy mając jeszcze 4AA, ale jak się okazało transfer udany, ciąża też i córa też :D to nie była jakaś zła klasa, ale tak mi się przypomniało jak o tym napisałaś i zgadzam się z Tobą.

Dziewczyny mam takie pytanko czy Was na cyklu sztucznym pobolewał brzuch? Zaczynam się martwić że estrofem nie zadziałał i zbliża się owulacja.
Ja zgłosiłam lekarzowi, że czuje się „okresowo”. Faktycznie na usg na kontroli było widać lekkie skurcze. 3 dni później obraz był już czysty 🤷‍♀️

Laski, mam pytanko: w trakcie przygotowań do ciazy piłam takie coś i zostało mi trochę - myślicie, ze mogę dalej to pic?

Załączniki

• IMG_7753.jpeg
    IMG_7753.jpeg
    149,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry