reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czy podrzuciłybyście opis klas zarodków? Widzę, że nieraz rzucane tu jest 5bb czy coś a ja nie wiem o co chodzi
Ja nawet nie zwracam uwagi na klasy. Wezmiesz najlepsze i się nie przyjmą a urodzisz dziecko z najgorszej klasy.
Bez sensu sobie zawracać głowę kolejną rzeczą na jaką nie masz wpływu ☺️
W naturalnych ciążach nikt nie wie jaki to zarodek przecież 😂

reklama
Dziewczyny mam takie pytanko czy Was na cyklu sztucznym pobolewał brzuch? Zaczynam się martwić że estrofem nie zadziałał i zbliża się owulacja.

Ja nawet nie zwracam uwagi na klasy. Wezmiesz najlepsze i się nie przyjmą a urodzisz dziecko z najgorszej klasy.
Bez sensu sobie zawracać głowę kolejną rzeczą na jaką nie masz wpływu ☺️
W naturalnych ciążach nikt nie wie jaki to zarodek przecież 😂
My mieliśmy 2x 4AA i 1x 4BA, pierwszy transfer z 4AA nieudany, potem znaleźliśmy prawdopodobny powód niepowodzeń, zareagowaliśmy, drugi transfer z 4BA - lekarze się dziwili, że go bierzemy mając jeszcze 4AA, ale jak się okazało transfer udany, ciąża też i córa też :D to nie była jakaś zła klasa, ale tak mi się przypomniało jak o tym napisałaś i zgadzam się z Tobą.

Dziewczyny mam takie pytanko czy Was na cyklu sztucznym pobolewał brzuch? Zaczynam się martwić że estrofem nie zadziałał i zbliża się owulacja.
Ja zgłosiłam lekarzowi, że czuje się „okresowo”. Faktycznie na usg na kontroli było widać lekkie skurcze. 3 dni później obraz był już czysty 🤷‍♀️

Laski, mam pytanko: w trakcie przygotowań do ciazy piłam takie coś i zostało mi trochę - myślicie, ze mogę dalej to pic?

Załączniki

• IMG_7753.jpeg
    IMG_7753.jpeg
    149,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry