Gosia0132
Fanka BB :)
Chodzi o stymulację czy wizyty do transferu ? mi sztuczny to tylko kojarzy się do transferuI od tej drugiej wizyty po jakim czasie punkcja i transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi o stymulację czy wizyty do transferu ? mi sztuczny to tylko kojarzy się do transferuI od tej drugiej wizyty po jakim czasie punkcja i transfer?
moj maz nie miał takich wymazów pobieranychWłaśnie ktoś tu pisał o wymazach z cewki moczowej.
I się zastanawiam czy każdy to musi mieć zrobione
Ja miałam punkcje w 17dcIle u Was mijało od 1dc do punkcji w cyklu ze stymulacją?
Od 1 dc zaczęłam stymulacje, w 8 dniu mam wizytę. Wcześniej brałam esforem 3 raz nie dziennie i duphaston. I ciekawi mnie od tej wizyty kiedy będzie punkcja.Chodzi o stymulację czy wizyty do transferu ? mi sztuczny to tylko kojarzy się do transferu
U nas mąż miał taki wymaz robiony (a raczej dostał patyczek i instrukcje i sam sobie pobrał)Właśnie ktoś tu pisał o wymazach z cewki moczowej.
My byliśmy wczoraj na kwalifikacji. Patrzyłam na listę badań z pierwszej strony tego wątku i byliśmy przygotowani na taki wymaz. Ale okazało się, że w jego przypadku chcą tylko te choroby zakaźne z krwi.Właśnie ktoś tu pisał o wymazach z cewki moczowej.
Zaczęłam w 3dc a punkcję miałam 14dc. Chyba były z 3 wizyty. Zależy jak reagujesz na leki i jak rosną pecherzykiOd 1 dc zaczęłam stymulacje, w 8 dniu mam wizytę. Wcześniej brałam esforem 3 raz nie dziennie i duphaston. I ciekawi mnie od tej wizyty kiedy będzie punkcja.
Przepraszam, że się wtrącę ale cały czas Was podglądam z przyczajkiDziewczyny, wiecie jaka jest najlepsza appka do śledzenia ciazy? Taka, która pokazuje stadium rozwoju bobasa?
3 (1 DC i, 8dc 12 DC) a czwarta to punkcjaIle mialyscie wizyt w trakcie stymulacji w cyklu sztucznym?