reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Właśnie ktoś tu pisał o wymazach z cewki moczowej.
I się zastanawiam czy każdy to musi mieć zrobione
My byliśmy wczoraj na kwalifikacji. Patrzyłam na listę badań z pierwszej strony tego wątku i byliśmy przygotowani na taki wymaz. Ale okazało się, że w jego przypadku chcą tylko te choroby zakaźne z krwi.
U mnie robili choroby zakaźne, biocenozę, i wymaz z szyjki.

Dziewczyny, wiecie jaka jest najlepsza appka do śledzenia ciazy? Taka, która pokazuje stadium rozwoju bobasa?
Przepraszam, że się wtrącę ale cały czas Was podglądam z przyczajki ;)

Ja bardzo polecam "Ciąża+", masz dzidziola w 3D w każdym tygodniu ciąży, do tego opis co się dzieje :) Korzystam z niej razem z apką "Preglife", bo tam z kolei jest pięknie opisane co dzieje się z Tobą/Twoim ciałem ale i również jest zakładka dla mężczyzny coby mógł trochę bardziej zrozumieć jak mogą wyglądać Twoje dni ;)

Serdecznie gratuluję dziewczynom już po transferach i trzymam kciuki za te przed. Dziewczyny, jesteście turbo silne! ❤️❤️

reklama
Do góry