amusedxxx
Fanka BB :)
ja jakoś tam przeklikalam wszystko w hi mommy i mi wyskoczyła oferta subskrypcji na cały rok za 24,99zl to kupiłamtestuję hi mommy w wersji bezpłatnej i preglife
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jakoś tam przeklikalam wszystko w hi mommy i mi wyskoczyła oferta subskrypcji na cały rok za 24,99zl to kupiłamtestuję hi mommy w wersji bezpłatnej i preglife
To jesteśmy w samym miejscu ja też właśnie zaczynam ponownie stymulacjeAle się dużo mamusiek zrobiło na tym forum. Gratuluję wszystkich pozytywnych bet i trzymam kciuki za kropki
U mnie wczoraj początek stymulacji, w poniedziałek wizyta. Jakoś nie wierzę że to się dzieje
I ja teżTo jesteśmy w samym miejscu ja też właśnie zaczynam ponownie stymulacje
Spoko tez są zwykle strony w internecie gdzie są opisane tygodnie. Ja w sumie tylko to czytałam (czasem to z doskoku, czasem z ciekawości rozmiaru względem owocu ), jednej opis i zapadł w pamięć - w skrócie : dziecko już nic nie robi tylko tyjeja jakoś tam przeklikalam wszystko w hi mommy i mi wyskoczyła oferta subskrypcji na cały rok za 24,99zl to kupiłam
chce już być na tym etapieSpoko tez są zwykle strony w internecie gdzie są opisane tygodnie. Ja w sumie tylko to czytałam (czasem to z doskoku, czasem z ciekawości rozmiaru względem owocu ), jednej opis i zapadł w pamięć - w skrócie : dziecko już nic nie robi tylko tyje
Właśnie ktoś tu pisał o wymazach z cewki moczowej.o jakie wymazy chodzi?
bo u nas to z krwi były jakieś rzeczy typu hic, chlamydia. Ale z penisa nie było nic
Miała być 1 a wyszły finalnie 2Ile mialyscie wizyt w trakcie stymulacji w cyklu sztucznym?
My mieliśmy tylko te obowiązkowe co są narzucone pod iui/ivfWłaśnie ktoś tu pisał o wymazach z cewki moczowej.
I się zastanawiam czy każdy to musi mieć zrobione
I od tej drugiej wizyty po jakim czasie punkcja i transfer?Miała być 1 a wyszły finalnie 2