Devin
Fanka BB :)
Może teraz powiedz że chceszJa dwa transfery i dwa razy nie miałam. Nawet mi nie proponują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może teraz powiedz że chceszJa dwa transfery i dwa razy nie miałam. Nawet mi nie proponują
Hehe, u nas to jest raz tak, raz tak, ale uzgodniliśmy, że albo teraz albo wcale więc myślę, że albo na koniec tego albo na początku przyszłego roku będziesz mogła dzwonićNo to nie ma na co czekać, mogę zadzwonić i Cię umówić do kliniki
Punkcje miałaś bez narkozy? Robiłaś w Polsce?Ja dwa transfery i dwa razy nie miałam. Nawet mi nie proponują
Chodzi o embryoglue, jak to punkcja bez narkozy?!Hehe, u nas to jest raz tak, raz tak, ale uzgodniliśmy, że albo teraz albo wcale więc myślę, że albo na koniec tego albo na początku przyszłego roku będziesz mogła dzwonić
Punkcje miałaś bez narkozy? Robiłaś w Polsce?
dobrze, trochę zmęczona. Miałam w piątek i wczoraj taki skurcze okresowe, ale dużo delikatniejsze i bardziej punktowe, więc tak czułam, że coś jest na rzeczy. No i też mam mega dużo śluzu i hardkorowy ból piersi plus są gigantami, chyba z 5 kg waży jeden ale tutaj to akurat myślałam, że od proga.@fckathy czekamy razem z Tobą w takim razie na wyniki a jak się czujesz?
Pewnie, że bez narkozy ;-)Chodzi o embryoglue, jak to punkcja bez narkozy?!
A czyli już troche sie spodziewałaś, że może wyjść pozytyw, superdobrze, trochę zmęczona. Miałam w piątek i wczoraj taki skurcze okresowe, ale dużo delikatniejsze i bardziej punktowe, więc tak czułam, że coś jest na rzeczy. No i też mam mega dużo śluzu i hardkorowy ból piersi plus są gigantami, chyba z 5 kg waży jeden ale tutaj to akurat myślałam, że od proga.
No mam nadzieję, że będzie ta beta jeszcze dziś i wtedy we wtorek powtórka, a w czwartek w klinice mam umówioną.
A Ty dziś testowałaś? Jak się czujesz?
Och, ok, nie ogarnęłamChodzi o embryoglue, jak to punkcja bez narkozy?!
O jaaa!! Ale super planyHehe, u nas to jest raz tak, raz tak, ale uzgodniliśmy, że albo teraz albo wcale więc myślę, że albo na koniec tego albo na początku przyszłego roku będziesz mogła dzwonić