Devin
Fanka BB :)
Co to będzie jak będziesz w ciążyZ cyklu mój mąż, który nic mi nie pozwala robić
Ja: "miałam poodkurzać"
On: "ooOoOOo bo już Ci pozwolę"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to będzie jak będziesz w ciążyZ cyklu mój mąż, który nic mi nie pozwala robić
Ja: "miałam poodkurzać"
On: "ooOoOOo bo już Ci pozwolę"
No ciekaweCo to będzie jak będziesz w ciąży
oby jutro się pojawiła! Ja przed chwilą powtórzyłam i biel wizira, więc czekam na betę.A czyli już troche sie spodziewałaś, że może wyjść pozytyw, super
Tak, testowałam. Wciąż bez niespodzianek, nadal (nie)cierpliwie czekam na moją drugą kreskę a czuję się ok, chociaż dość okresowo.
Może dużo piłaś i dlatego takoby jutro się pojawiła! Ja przed chwilą powtórzyłam i biel wizira, więc czekam na betę.
No właśnie nie do końca się spodziewałam, szlam robić test i przyniosłam go do sypialni mówiąc do męża, ze na bank jest negatyw, a potem zonk ale miałam te nietypowe objawy z ciała, natomiast po takim czasie niepowodzeń to sama wiesz dobrze z jaką dozą niepewności człowiek do wszystkiego podchodzi
Taaaak, tylko te plany zmieniają się raz na 20minO jaaa!! Ale super plany
Czekam na betę!dobrze, trochę zmęczona. Miałam w piątek i wczoraj taki skurcze okresowe, ale dużo delikatniejsze i bardziej punktowe, więc tak czułam, że coś jest na rzeczy. No i też mam mega dużo śluzu i hardkorowy ból piersi plus są gigantami, chyba z 5 kg waży jeden ale tutaj to akurat myślałam, że od proga.
No mam nadzieję, że będzie ta beta jeszcze dziś i wtedy we wtorek powtórka, a w czwartek w klinice mam umówioną.
A Ty dziś testowałaś? Jak się czujesz?
tak, dużo piłam poza tym ja sikam co 30 minut No nic, czekamyMoże dużo piłaś i dlatego tak
Pokażeh, Chciałam sobie zrobić test ciążowy, zeby zobaczyć Ovi i nawet to mi się beznadziejnie wybarwiło czy ja naprawdę nie mogę zobaczyć 2 kresek