raisonnablement
Fanka BB :)
@amusedxxx dlaczego robiłaś takie badanie? Jakie miałaś wskazania do niego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana a powiedz powtarzałaś jeszcze betę ?Misia, nie wiem co powiedzieć ten dzień miał być najpiękniejszym dniem.. i mam nadzieję że dalej taki będzie mimo tych złych wieści na koniec dnia. Macie jakiegoś dobrego genetyka w okolicy żeby porozmawiać o wynikach i co dalej? Ściskam Cię bardzo mocno
Była mowa kiedyś o koenzym q10.Dziewczyny, wiem że wątek ponawiam ale potrzebujesz czegoś KONKRETNEGO na poprawę jakości komórek?
Ja miałam koenzym q10Dziewczyny, wiem że wątek ponawiam ale potrzebujesz czegoś KONKRETNEGO na poprawę jakości komórek?
Tak, 9 dpt wynik 91 z groszami. Piękny przyrost z wtorkowego 35. Teraz czekam na info od lekarza kiedy przyjść na usg. I zobaczymy czy uda mi się wytrzymać bez robienia dodatkowych bet w międzyczasieKochana a powiedz powtarzałaś jeszcze betę ?
Trzymamy kciukiDziewczyny jadę na betę 5 dot już nie mogę wytrzymać muszę sprawdzić
dieta, zero cukru i alkoholu, sport, duże ilości ubichinolu. @wrobelmm dorzucisz coś jeszcze?Dziewczyny, wiem że wątek ponawiam ale potrzebujesz czegoś KONKRETNEGO na poprawę jakości komórek?
Robiłam je razem z całą resztą w ramach NFZ tam w Katowicach. Dawali to brałam@amusedxxx dlaczego robiłaś takie badanie? Jakie miałaś wskazania do niego?