Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
@Motylkowa! Gratulacje niech rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pierwszy transfer mrozaczka z pierwszej procedury. Wcześniej dwa lata starań, drożność jajowodów, dwie histeroskopie, 3 biopsje endo, 2 IUI i milion różnych innych badań. Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciukiPierwsza próba udana? Gratulacje
Jaki piękny widok miałaś we wtorek transfer? Ja już się gubię w czasoprzestrzeni teraz niech się kropek wgryza mocno, będziesz na nas czekać na mamusiachProszę
Nawet i z accofilem może się niestety nie udać ja dzisiaj pierwszy zastrzyk robię, boję się że mnie rozłoży już calkowicieTeraz Wam zazdroszczę @Motylkowa! i @amusedxxx ze Wy z accofilem od razu, ja co do swojego transferu mam raczej marne nadzieje.
still większa szansa, ze się uda z ;( No zobaczymy, mam nadzieje, ze z tych 5 zarodków przetrwają wszystkie. I mam nadzieję, ze jutro już się będziesz lepiej czułaNawet i z accofilem może się niestety nie udać ja dzisiaj pierwszy zastrzyk robię, boję się że mnie rozłoży już calkowicie
A masz jakieś wskazania do accofilu, a lekarz z jakiegoś powodu nie chce go wprowadzić?still większa szansa, ze się uda z ;( No zobaczymy, mam nadzieje, ze z tych 5 zarodków przetrwają wszystkie. I mam nadzieję, ze jutro już się będziesz lepiej czuła
Tak, transfer miałam we wtorek. Dziękuję Dzisiaj 5dpt. Zaklepuje dla nas wszystkich miejsce!Jaki piękny widok miałaś we wtorek transfer? Ja już się gubię w czasoprzestrzeni teraz niech się kropek wgryza mocno, będziesz na nas czekać na mamusiach
Jeśli lepiej byś się czuła biorąc accofil to ja na Twoim miejscu jeszcze bym leciała do innego immunologa. Albo znając mnie to skorzystałabym z jakiegoś receptomatustill większa szansa, ze się uda z ;( No zobaczymy, mam nadzieje, ze z tych 5 zarodków przetrwają wszystkie. I mam nadzieję, ze jutro już się będziesz lepiej czuła