reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Tak, jeden zarodek. Gin proponowała wtedy podanie dwóch to powiedziałam, że wolę dwa razy podejść do transferu, bo bliźniaków nie chcę 🤣

Jeden 🙈 Gratulacje to już jak Twixy będą po drugiej stronie brzucha, bo ja cały czas mam schizę, że coś się spieprzy 🤪
Widzisz a ja chciałam 2, to powiedziała że w żadnym wypadku, mam 29 lat i się nie zgadza. I się zgadza dopiero po 35 roku życia 😂pewnie bym zmieniła lekarza to by się zgodził

reklama
Tak, jeden zarodek. Gin proponowała wtedy podanie dwóch to powiedziałam, że wolę dwa razy podejść do transferu, bo bliźniaków nie chcę 🤣

Jeden 🙈 Gratulacje to już jak Twixy będą po drugiej stronie brzucha, bo ja cały czas mam schizę, że coś się spieprzy 🤪
Znajoma spodziewa się trojaczków. Nie wiem czy naturalnie czy ivf no ale tak dla pocieszenia 🤣

Widzisz a ja chciałam 2, to powiedziała że w żadnym wypadku, mam 29 lat i się nie zgadza. I się zgadza dopiero po 35 roku życia 😂pewnie bym zmieniła lekarza to by się zgodził
Ja 35 nie mam, więc nie wiem skąd ten pomysł lekarza ;) Może bierze też pod uwagę historię leczenia i czy problemem jest czynnik męski czy żeński.

Znajoma spodziewa się trojaczków. Nie wiem czy naturalnie czy ivf no ale tak dla pocieszenia 🤣
Dwójka mnie przeraża, a co dopiero trójka! Masakra 🙈

Pierwszy (świeży) - beta nie drgnęła. Drugi (na cyklu sztucznym) - biochem. Trzeci na cyklu naturalnym wspomaganym przez gonadotropiny to już wiecie ;)

Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie trzeci zakończył się sukcesem :)
Avy jakie gonadotropiny? Jeśli można wiedzieć? Gonapeptyl?

@Motylkowa! jak się czujesz? Dobrze kojarzę, że w niedzielę miał już wpaść test? 🤞
Tak 🥹 z rana wysikałam pierwszy raz prawilne kreski ❤️ zdążyłam już zrobić betę, która potwierdziła że bąbelek się zagnieździł 🥹 nie wierzę że to się dzieje!!

Załączniki

• IMG_2608.jpeg
    IMG_2608.jpeg
    48,5 KB · Wyświetleń: 162
reklama
Do góry