reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
U mnie było podobnie, pierwsza stymulacja 13 pęcherzyków a tylko 5 było dojrzałych. Druga stymulacja 16 pęcherzyków i 10 dojrzałych po zastosowaniu innych leków i dawek :) pierwsza procedura (cała) to tylko 30% szansy na sukces niestety:( ale trzymam kciuki, żeby u ciebie wystarczyła ta jedna. Ile pęcherzyków ci naliczyła?
Hej, mogę wiedzieć w jakim wieku jestes i jakoe masz amh? Ja przy pierwszej miałam.podobnu wynik 12 kom, 7 dojrzałych, dwie blastki. Beta zero. Mogę wiedzieć jakoe leki i dawki miałaś w pierwszej i jakie w drugiej procedurze? I w drugiej miałaś ile dni miałaś stymulację? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

Hej, mogę wiedzieć w jakim wieku jestes i jakoe masz amh? Ja przy pierwszej miałam.podobnu wynik 12 kom, 7 dojrzałych, dwie blastki. Beta zero. Mogę wiedzieć jakoe leki i dawki miałaś w pierwszej i jakie w drugiej procedurze? I w drugiej miałaś ile dni miałaś stymulację? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
Ja może podniosę Cię na duchu, pierwsza stymulacja 13 pęcherzyków, 5 dojrzałych, 2 blastki niestety dwa razy beta 0.
Teraz jestem po drugiej stymulacji, wydłużonej o jeden dzień z innymi lekami i efekt o wiele lepszy - 16 pęcherzyków, 10 dojrzałych, 6 blastek:) moje AMH 2,5, 28 lat

reklama
Do góry