reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, w takim towarzystwie aż chce się podejść do kolejnej procedury! :)
W środę będę miała wizytę, zobaczę co lekarz zaproponuje, chociaż rozpoczęcie stymulacji planowałabym dopiero na wrzesień na spokojnie po wakacjach ;)

Kibicuję Wam wszystkim bardzo 💚

reklama
@LadyCaro to jeszcze możesz dodać w pierwszym wpisie takie przydatne linki:

I tutaj ważna strona (a raczej załączniki na niej). Warto przeczytać wszystkie od deski do deski, bo jest tam odpowiedź na dużo przewijających się pytań.

Oraz niezmiennie polecam wszystkim profil i podcast Naszego Bociana. Regularnie dzielą się bardzo dużą ilością informacji na temat programu:

I link z przykładowymi cenami refundacji leków do stymulacji:

@Motylkowa! pecherzyki ładnie rosną? 😍
Tak 🥹 Za mną już trzy podglądy od rozpoczęcia stymulacji, na ten moment mamy 12 pęcherzyków, mniej więcej takiej samej wielkości. I nareszcie mój ciężko dostępny jajnik wyłonił się zza macicy 🥳 W poniedziałek kolejny podgląd i badanie estradiolu i proga i będzie lekarz podejmować decyzję kiedy dokładnie będzie punkcja. To już tak blisko 🥹

Powodzenia dziewczyny😊 co prawda nie "łapię się" na ten temat, bo nie skorzystam, ale wszystkim uczestniczkom życzę jak najlepiej🤩 i będę stalkować jak tam u Was🫣
Super, że powstał i jak najbardziej potrzebna inicjatywa💜 oby tylko służył wspaniałym celom i coraz większe grono staraczek wkońcu dostąpiło ....szczęścia i upragnionego spełnienia🙂
Academy Awards Yes GIF by Shalita Grant

Tak 🥹 Za mną już trzy podglądy od rozpoczęcia stymulacji, na ten moment mamy 12 pęcherzyków, mniej więcej takiej samej wielkości. I nareszcie mój ciężko dostępny jajnik wyłonił się zza macicy 🥳 W poniedziałek kolejny podgląd i badanie estradiolu i proga i będzie lekarz podejmować decyzję kiedy dokładnie będzie punkcja. To już tak blisko 🥹
Wow super wynik, oby tak dalej 🤞🏻

reklama
@LadyCaro to jeszcze możesz dodać w pierwszym wpisie takie przydatne linki:

I tutaj ważna strona (a raczej załączniki na niej). Warto przeczytać wszystkie od deski do deski, bo jest tam odpowiedź na dużo przewijających się pytań.

Oraz niezmiennie polecam wszystkim profil i podcast Naszego Bociana. Regularnie dzielą się bardzo dużą ilością informacji na temat programu:

I link z przykładowymi cenami refundacji leków do stymulacji:
Weszłam z ciekawości na te ceny leków przed refundacją i aż sobie siadłam jak zobaczyłam ile kosztuje Elonva 150 jm 😳 Ja zaczynam właśnie na Elonvie 150 i potem Mensinorm 150. Ta refundacja to zbawienie.

Do góry