reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, w takim towarzystwie aż chce się podejść do kolejnej procedury! :)
W środę będę miała wizytę, zobaczę co lekarz zaproponuje, chociaż rozpoczęcie stymulacji planowałabym dopiero na wrzesień na spokojnie po wakacjach ;)

Kibicuję Wam wszystkim bardzo 💚

reklama
@LadyCaro to jeszcze możesz dodać w pierwszym wpisie takie przydatne linki:

I tutaj ważna strona (a raczej załączniki na niej). Warto przeczytać wszystkie od deski do deski, bo jest tam odpowiedź na dużo przewijających się pytań.

Oraz niezmiennie polecam wszystkim profil i podcast Naszego Bociana. Regularnie dzielą się bardzo dużą ilością informacji na temat programu:

I link z przykładowymi cenami refundacji leków do stymulacji:

@Motylkowa! pecherzyki ładnie rosną? 😍
Tak 🥹 Za mną już trzy podglądy od rozpoczęcia stymulacji, na ten moment mamy 12 pęcherzyków, mniej więcej takiej samej wielkości. I nareszcie mój ciężko dostępny jajnik wyłonił się zza macicy 🥳 W poniedziałek kolejny podgląd i badanie estradiolu i proga i będzie lekarz podejmować decyzję kiedy dokładnie będzie punkcja. To już tak blisko 🥹

Powodzenia dziewczyny😊 co prawda nie "łapię się" na ten temat, bo nie skorzystam, ale wszystkim uczestniczkom życzę jak najlepiej🤩 i będę stalkować jak tam u Was🫣
Super, że powstał i jak najbardziej potrzebna inicjatywa💜 oby tylko służył wspaniałym celom i coraz większe grono staraczek wkońcu dostąpiło ....szczęścia i upragnionego spełnienia🙂
Academy Awards Yes GIF by Shalita Grant

Tak 🥹 Za mną już trzy podglądy od rozpoczęcia stymulacji, na ten moment mamy 12 pęcherzyków, mniej więcej takiej samej wielkości. I nareszcie mój ciężko dostępny jajnik wyłonił się zza macicy 🥳 W poniedziałek kolejny podgląd i badanie estradiolu i proga i będzie lekarz podejmować decyzję kiedy dokładnie będzie punkcja. To już tak blisko 🥹
Wow super wynik, oby tak dalej 🤞🏻

reklama
@LadyCaro to jeszcze możesz dodać w pierwszym wpisie takie przydatne linki:

I tutaj ważna strona (a raczej załączniki na niej). Warto przeczytać wszystkie od deski do deski, bo jest tam odpowiedź na dużo przewijających się pytań.

Oraz niezmiennie polecam wszystkim profil i podcast Naszego Bociana. Regularnie dzielą się bardzo dużą ilością informacji na temat programu:

I link z przykładowymi cenami refundacji leków do stymulacji:
Weszłam z ciekawości na te ceny leków przed refundacją i aż sobie siadłam jak zobaczyłam ile kosztuje Elonva 150 jm 😳 Ja zaczynam właśnie na Elonvie 150 i potem Mensinorm 150. Ta refundacja to zbawienie.

Do góry