reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

To masz tak samo jak ja , nawet jak pobierają mi krew to jeszcze nigdy nie patrzyłam na igłę tylko głową w drugą stronę .

Faktycznie to u Ciebie bardzo szybko idzie ale w sumie to dobrze , lecicie za ciosem poprostu , oby teraz wam sie udało! Ile zarodków macie po punkcji?
Po punkcji mieliśmy 3 blastki, dwie z 5 doby I jedna z 6. Jak się nie powiodą transfery z tej procedury, to wtedy konsultacja z immunologiem.

reklama
A dziewczyny, które miały Menopur, jaką miałyście dawkę? Bo zobaczyłam tabelkę Avy i się przestraszyłam dlaczego lekarz dosrał mi taką dawkę -150 i już panikuję, że wysokie amh i mnie przestymuluje 😰
Ja miałam 150 menopuru i jeszcze dotakowo Rekovelle. Ale widziałam,.że niektóre dziewczyny miały nawet 300. Spokojnie :)

Już zaczęłaś super !
🤩
Ja tylko czekam na okres powinnien być jutro i od 2 dnia jadę z tematem 🤩
A w sobotę będę mieć 1 podgląd 🫢 bo mam tylko 4 zastrzyki rozpisane więc i tak i tak muszę jechać na wizytę .
Gdzie się leczycie ?
My Bocian - Szczecin.

@Ann2907 Ja miałam dość dużą dawkę Menopuru na koniec, bo 200 jednostek. Do tego jeszcze Orgalutran i Rekovelle - nie byłam przestymulowana, bo z tych leków miałam 15 pobranych komórek, w tym 10 dojrzałych. Moje AMH 4.3 ng. Także lekarz na pewno wie co robi :)

Już zaczęłaś super !
🤩
Ja tylko czekam na okres powinnien być jutro i od 2 dnia jadę z tematem 🤩
A w sobotę będę mieć 1 podgląd 🫢 bo mam tylko 4 zastrzyki rozpisane więc i tak i tak muszę jechać na wizytę .
Gdzie się leczycie ?
to tak zazwyczaj wyglada. Lekarz musi podejrzeć co tam kiełkuje i dalej na bieżąco dobiera/ zmienia leki.
Miałam tak samo. :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry