reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

To masz tak samo jak ja , nawet jak pobierają mi krew to jeszcze nigdy nie patrzyłam na igłę tylko głową w drugą stronę .

Faktycznie to u Ciebie bardzo szybko idzie ale w sumie to dobrze , lecicie za ciosem poprostu , oby teraz wam sie udało! Ile zarodków macie po punkcji?
Po punkcji mieliśmy 3 blastki, dwie z 5 doby I jedna z 6. Jak się nie powiodą transfery z tej procedury, to wtedy konsultacja z immunologiem.

reklama
A dziewczyny, które miały Menopur, jaką miałyście dawkę? Bo zobaczyłam tabelkę Avy i się przestraszyłam dlaczego lekarz dosrał mi taką dawkę -150 i już panikuję, że wysokie amh i mnie przestymuluje 😰
Ja miałam 150 menopuru i jeszcze dotakowo Rekovelle. Ale widziałam,.że niektóre dziewczyny miały nawet 300. Spokojnie :)

Już zaczęłaś super !
🤩
Ja tylko czekam na okres powinnien być jutro i od 2 dnia jadę z tematem 🤩
A w sobotę będę mieć 1 podgląd 🫢 bo mam tylko 4 zastrzyki rozpisane więc i tak i tak muszę jechać na wizytę .
Gdzie się leczycie ?
My Bocian - Szczecin.

@Ann2907 Ja miałam dość dużą dawkę Menopuru na koniec, bo 200 jednostek. Do tego jeszcze Orgalutran i Rekovelle - nie byłam przestymulowana, bo z tych leków miałam 15 pobranych komórek, w tym 10 dojrzałych. Moje AMH 4.3 ng. Także lekarz na pewno wie co robi :)

Już zaczęłaś super !
🤩
Ja tylko czekam na okres powinnien być jutro i od 2 dnia jadę z tematem 🤩
A w sobotę będę mieć 1 podgląd 🫢 bo mam tylko 4 zastrzyki rozpisane więc i tak i tak muszę jechać na wizytę .
Gdzie się leczycie ?
to tak zazwyczaj wyglada. Lekarz musi podejrzeć co tam kiełkuje i dalej na bieżąco dobiera/ zmienia leki.
Miałam tak samo. :)

reklama
Do góry