reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Kurcze tak czytam, że każda odczuwa jakieś dolegliwości, a ja kompletnie nic nie czuję, nawet żadnych przeczuć. Czasem nawet zapominam, że w ogóle miałam transfer.

Kurcze tak czytam, że każda odczuwa jakieś dolegliwości, a ja kompletnie nic nie czuję, nawet żadnych przeczuć. Czasem nawet zapominam, że w ogóle miałam transfer.
Każda przechodzi inaczej. Nie wiadomo jak lepiej. Ja wczoraj jeszcze nic nie czułam. Dzisiaj takie klucie, prędzej dyskomfort, a z przejmowania sie to ciężko powiedzieć czy to taki bol jak na okres? Sama nie wiem. Do tego mam jakieś problemy żołądkowe to też nie pomaga...

U mnie kolejne oczekiwanie ,dziś byłam na oficjalnej becie w klinice 😁 wynik ma być do wieczora .Prócz tego umówili mnie na 28.01 na pierwsze USG .W głowie mam mętlik emocji szczęście i strach .
Myślę, że jeszcze trochę będziesz czuła taki mętlik w głowie, ale pamiętaj, że już duża część strachu jest za tobą.
Trzymam mocno kciuki oby ten strach szybko minął i żebyś mogła jak najszybciej w pełni cieszyć się z ciąży ♥️

Myślę, że jeszcze trochę będziesz czuła taki mętlik w głowie, ale pamiętaj, że już duża część strachu jest za tobą.
Trzymam mocno kciuki oby ten strach szybko minął i żebyś mogła jak najszybciej w pełni cieszyć się z ciąży ♥️
Pierw trzeba potwierdzić. Ty w środę miałaś transfer. Robiłaś dzisiaj? Bo z soboty dobrze doczytałam że ta jaśniejsza kreska po zaszczyku?

reklama
Do góry