reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
Podniosłam, aby to zbić. Teraz do ciąży jeszcze dołożyliśmy w jeden dzień. Generalnie przy drugiej próbie mi wyje bało. Po miesiącu jak spr to ładnie spadłoAle dostałaś leki czy miałaś powtórzyć wyniki za jakiś czas?
Kasienkaol
to chyba za szybko…Ej dostałam okres wtf
LadyCaro
znaczy no jestem 14 dni po owu, więc książkowo, ale myślałam, że po progu mi się przesunie.to chyba za szybko…
raisonnablement
Nie zawsze tak jest, że się przesunieznaczy no jestem 14 dni po owu, więc książkowo, ale myślałam, że po progu mi się przesunie.
kiedy odstawiłaś proga? Może szybko spadł.znaczy no jestem 14 dni po owu, więc książkowo, ale myślałam, że po progu mi się przesunie.
LadyCaro
no odstawiłam go już 2 dni temu... (nie oceniajcie, ja po prostu wiedziałam, że nic z tego nie będzie)kiedy odstawiłaś proga? Może szybko spadł.
Devin
Moderator
Ja zawsze po 3 dniach dostaje od odstawienia więc i pewnie 2 dni jest możliwe.no odstawiłam go już 2 dni temu... (nie oceniajcie, ja po prostu wiedziałam, że nic z tego nie będzie)
Chociaz szkoda że odstawiłaś bo stymulacja jest od 2/3 dnia cyklu więc Ci teraz cykl przepadnie
LadyCaro
trudno, zrobię w lutym.Ja zawsze po 3 dniach dostaje od odstawienia więc i pewnie 2 dni jest możliwe.
Chociaz szkoda że odstawiłaś bo stymulacja jest od 2/3 dnia cyklu więc Ci teraz cykl przepadnie
reklama
Kasienkaol
Ale przynajmniej wiesz że na 100% w lutym, bo czy w tym cyklu to była nie wiadoma….trudno, zrobię w lutym.