Dziś 7dpt. Beta 0,20 prog 22,1. 3dpt beta była na poziomie 0,89 prog 36... To koniec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tu pisały,że beta ruszała bardzo późno... Może zrób jeszcze w 9dpt. Będziesz miała jasność. Trzymam kciuki ;*Dziś 7dpt. Beta 0,20 prog 22,1. 3dpt beta była na poziomie 0,89 prog 36... To koniec?
Miałaś ovitrelle albo inny zastrzyk przed transferem?Dziś 7dpt. Beta 0,20 prog 22,1. 3dpt beta była na poziomie 0,89 prog 36... To koniec?
Tak, na kilka dni przedMiałaś ovitrelle albo inny zastrzyk przed transferem?
Na moje niestety nic z tegoTak, na kilka dni przed
Powodzenia!Potwerdzili, że 13:20. Porposze wszystkie kciuki świata, dobre myśli, jak ktoś wierzy to modltwy. Potrzebuję wszystkiego
Ta, ja też wytrzymałam, prawie 4 dpt 3.30 nad ranem było sikane na patykoczywiście nie wiem czy wytrzymam, ale postaram się. Fajny prezent świąteczny by mógł być.