reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
czyli myślisz, ze jakby wizyta była jeszcze np w lipcu lub na początku siepnia to jest szansa, żeby to się udało?Powiem tak ja na wizycie kwalifikacyjnej dostałam skierowanie na badania, ja i mąż i już miałam początkowy plan stymulacji rozpisany więc do 6 sierpnia to jeszcze kupa czasu
Trochę zaczynam się jarać..
amusedxxx
Moderator
Dziewczyny a w waszych klinikach też dostałyście informacje, że wizyta kolejna po punkcji już potencjalnie przygotowująca na transfer może być płatna, jeśli się ostatecznie nie podpisze oświadczenia bo np trzeba będzie poczekać jeszcze jeden cykl z jakiegoś powodu? Właśnie jak się dzisiaj umawialiśmy to pani w recepcji nas o tym poinformowała
Motylkowa!
A macie jakieś badania zrobione? Czy wszystkie wymagane będziecie robić w programie? Masz USG piersi, cytologie itp? Bo jedynie co, to może was przytrzymać czas oczekiwania na wyniki badań. Ale przy dobrych wiatrach jak dla mnie to jest szansa się wyrobićczyli myślisz, ze jakby wizyta była jeszcze np w lipcu lub na początku siepnia to jest szansa, żeby to się udało?
amusedxxx
Moderator
Jeśli to klinika do której już chodziliście wcześniej, znają waszą historię itp to myślę że będzie to osiągalneczyli myślisz, ze jakby wizyta była jeszcze np w lipcu lub na początku siepnia to jest szansa, żeby to się udało?
Aileen31
Nie chce Ci robić złudnej nadziei, bo to na pewno też zależy od kliniki ale jeśli nie będzie żadnych przeciwskazań to moim zdaniem nie powinno być problemu. Wszystkie wyniki zrobić to kwestia tygodnia nie całego. Zresztą te badania można też robić w trakcie stymulacji.czyli myślisz, ze jakby wizyta była jeszcze np w lipcu lub na początku siepnia to jest szansa, żeby to się udało?
Motylkowa!
Dziwne… ja nie płaciłam za taką wizytęDziewczyny a w waszych klinikach też dostałyście informacje, że wizyta kolejna po punkcji już potencjalnie przygotowująca na transfer może być płatna, jeśli się ostatecznie nie podpisze oświadczenia bo np trzeba będzie poczekać jeszcze jeden cykl z jakiegoś powodu? Właśnie jak się dzisiaj umawialiśmy to pani w recepcji nas o tym poinformowała
Aileen31
Pierwsze słyszęDziewczyny a w waszych klinikach też dostałyście informacje, że wizyta kolejna po punkcji już potencjalnie przygotowująca na transfer może być płatna, jeśli się ostatecznie nie podpisze oświadczenia bo np trzeba będzie poczekać jeszcze jeden cykl z jakiegoś powodu? Właśnie jak się dzisiaj umawialiśmy to pani w recepcji nas o tym poinformowała
amusedxxx
Moderator
Dziwne… ja nie płaciłam za taką wizytę
no właśnie mnie też to zdziwiło ;>Pierwsze słyszę
reklama
Aileen31
Ja jestem ciekawa czy w takim razie jutro zapłacę za wizytę, bo jakoś tak uznałam że skoro jestem w programie i coś się dzieje w związku z nim to nie powinnam płacicDziewczyny a w waszych klinikach też dostałyście informacje, że wizyta kolejna po punkcji już potencjalnie przygotowująca na transfer może być płatna, jeśli się ostatecznie nie podpisze oświadczenia bo np trzeba będzie poczekać jeszcze jeden cykl z jakiegoś powodu? Właśnie jak się dzisiaj umawialiśmy to pani w recepcji nas o tym poinformowała