Madame JS
Fanka BB :)
Super! To tak jak u nas! ;-)U nas 12 komórek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! To tak jak u nas! ;-)U nas 12 komórek
I jak planujesz zrobić? To wasza pierwsza procedura z refundacji?Dostałam SMS z kliniki, żeby się skontaktować z nimi i ustalimy, w jakim miesiącu mamy przyjść na kwalifikację i rozpoczniemy procedurę...
Do wyboru mamy rozpocząć teraz (lipiec sierpień) u innego lekarza lub wrzesień u naszego.
tak.I jak planujesz zrobić? To wasza pierwsza procedura z refundacji?
Dawaj odrazu nie ma na co czekać we wrześniu już będziesztak.
Nie mam pojęcia co zrobię myślałam, że oni dopiero we wrześniu gdzieś zadzwonią
Jak masz dobrego swojego lekarza to chyba bym poczekała do września. A jaka to klinika? Ja mam taką rozkmine, bo jeśli teraz nie podejdziemy do transferu, albo jeśli transfer się nie uda to też chcemy robić przerwę do września i polecieć na jakieś wakacje… z drugiej strony boję się, że kasa się skończy na ten rok w klinice ;D milion myśli w głowie i rozkmintak.
Nie mam pojęcia co zrobię myślałam, że oni dopiero we wrześniu gdzieś zadzwonią
Pogadam z mężem jak wróci z pracy. Ogólnie wolelibyśmy swojego lekarza, ale ja we wrześniu mam mega wielki projekt w pracy któremu leaduję, więc nie wiem jak będzie z wolnymi dniami wtedy... bo przyjeżdżają ludzie z różnych krajów i w ogóle. Więc może lepiej i teraz by było. Albo w październikuDawaj odrazu nie ma na co czekać we wrześniu już będziesz
My jesteśmy w Fertimedica w Warszawie. Zobaczymy co mąż powieJak masz dobrego swojego lekarza to chyba bym poczekała do września. A jaka to klinika? Ja mam taką rozkmine, bo jeśli teraz nie podejdziemy do transferu, albo jeśli transfer się nie uda to też chcemy robić przerwę do września i polecieć na jakieś wakacje… z drugiej strony boję się, że kasa się skończy na ten rok w klinice ;D milion myśli w głowie i rozkmin
No właśnie pamiętam jak tu pisałaś o napiętym czasie w pracy we wrześniu.Pogadam z mężem jak wróci z pracy. Ogólnie wolelibyśmy swojego lekarza, ale ja we wrześniu mam mega wielki projekt w pracy któremu leaduję, więc nie wiem jak będzie z wolnymi dniami wtedy... bo przyjeżdżają ludzie z różnych krajów i w ogóle. Więc może lepiej i teraz by było. Albo w październiku
My jesteśmy w Fertimedica w Warszawie. Zobaczymy co mąż powie
no tylko właśnie ja mam masę wątpliwości odnośnie IVF i czuję w głowie, że wolałabym poczekac. Ale z drugiej storny to jak poczekam to dam sobie więcej czasu na rozkminy, myślenie i inne rzeczy więc może lepiej zrobić to od razu i już.No właśnie pamiętam jak tu pisałaś o napiętym czasie w pracy we wrześniu.
Jak teraz podejdziecie to we wrześniu już będziesz po punkcji i może po trwanferze albo chociaż po samej punkcji. Wiadomo, trzeba się z tym przespać i przemyśleć
Ja bym pewnie szła odrazu bo nie jestem cierpliwa