reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Mnie już boli ręka od tego kłucia więc chyba sobie dam spokój z robieniem co 48 h. Może za tydzień zrobię jedną betę tak żeby się zorientować na jakim jest poziomie 🤔
Nawet luxmed sobie robi ze mnie jaja, przyszło mi powiadomienie, że nowe wyniki badań, a jak wchodzę w aplikację to mam ciągle w realizacji 😂 zaraz nie powiem co
Mnie strzeli…

reklama
Jestem właśnie w Ovum 🙂 u dr Romanek 🙂
To ja leczyłam się u dr Mroczkowskiego i prowadziłam początek ciąży , a od 19 tc (czyli połówkowych badań) jestem u dr Filipa.
Ja to chodziłam do ovum jak jeszcze byli w starym miejscu. Potem ze względu na brak kasy zrobiliśmy dłuższą przerwę i wróciliśmy do starań 4 lata temu

Ostatnia edycja:
Dobra mam :D
Beta 12 dpt 1218,31 miu/ml
9 dpt było 294,65

Progesteron za to jest 28 ng/ml, a był 38 w środę.. pisać do lekarza prowadzącego, że jest taki spadek? Jak myślicie?
No kochana beta to ci zaiwania jak dzika 🫣😁✊ Ponad 2 razy większa niż moja 😳 A z progesteronem może napisz lepiej, zawsze będziesz aż spokojniejsza ale poziom tak czy inaczej wydaje się ok 🙂

No kochana beta to ci zaiwania jak dzika 🫣😁✊ Ponad 2 razy większa niż moja 😳 A z progesteronem może napisz lepiej, zawsze będziesz aż spokojniejsza ale poziom tak czy inaczej wydaje się ok 🙂
Odpisał mi lekarz, że jest ok progesteron, więc jestem spokojna, ale ta beta szybko rośnie faktycznie, trochę się jej boję, że się serio podzielił zarodek 😂

reklama
Do góry