Bo chyba mala szansa żebyśmy w 5+5 tc zobaczyly serduszko. I pewnie ta druga będzie żeby ostatecznie potwierdzić.Mówiła, że przy tej becie mogłabym już iść pod koniec przyszłego tygodnia, ale nie chciałam tak szybko pani w recepcji powiedziała, że dwie wizyty są refundowane po udanym transferze.
reklama
Ja jeszcze zapytam czy muszę być na obu wizytach. Jednak mam kawal drogi.Mówiła, że przy tej becie mogłabym już iść pod koniec przyszłego tygodnia, ale nie chciałam tak szybko pani w recepcji powiedziała, że dwie wizyty są refundowane po udanym transferze.
raisonnablement
Fanka BB :)
U mnie to będzie nawet 5+3 więc się w ogóle na to nie nastawiam. Niech sprawdzi czy po prostu jest tam gdzie powinienBo chyba mala szansa żebyśmy w 5+5 tc zobaczyly serduszko. I pewnie ta druga będzie żeby ostatecznie potwierdzić.
Byle do wtorku. Już nie daleko za pierwszym razem jeździłam co tydzień n wizytę ale to do tarnowa to sporo bliżej.U mnie to będzie nawet 5+3 więc się w ogóle na to nie nastawiam. Niech sprawdzi czy po prostu jest tam gdzie powinien
Devin
Moderator
Zapytaj Co myśli o cyklu sztucznym, że sobie wyliczyłaś że transfer może wypaść w swieta a nie chcesz tracić cykluNo ale co ja powiem "proszę mi zrobić na sztucznym bo ja się stresuje"?
LadyCaro
No póki co to jakby mi się teraz opóźniło i w przyszłym cyklu owulka w 16dc to transfer wypadnie 20 grudnia. Ja na samym początku, po punkcji pytałam się o sztucznych to mi powiedzielei, że jak jest owulacja to robimy na naturalnym... nie wiem sama. PrzemyśleZapytaj Co myśli o cyklu sztucznym, że sobie wyliczyłaś że transfer może wypaść w swieta a nie chcesz tracić cyklu
olka11135
No póki co to jakby mi się teraz opóźniło i w przyszłym cyklu owulka w 16dc to transfer wypadnie 20 grudnia. Ja na samym początku, po punkcji pytałam się o sztucznych to mi powiedzielei, że jak jest owulacja to robimy na naturalnym... nie wiem sama. Przemyśle
Na wątku kto po in vitro były takie przypadki - w sensie, że dziewczyny czy nawet sami lekarze sugerowali sztuczny bo właśnie nie ma stresu i zmiennych
Devin
Moderator
Pewnie zależy od lekarza, jeden woli naturalnie inni na sztucznym bo łatwiej.No póki co to jakby mi się teraz opóźniło i w przyszłym cyklu owulka w 16dc to transfer wypadnie 20 grudnia. Ja na samym początku, po punkcji pytałam się o sztucznych to mi powiedzielei, że jak jest owulacja to robimy na naturalnym... nie wiem sama. Przemyśle
Ja we wrześniu też sobie wyliczyłam że transfer mi wypadnie na naturalnym w niedzielę a że nie robią w niedzielę to by mi przepadło i sama zdecydowałam o sztucznym, no ale miałam estrofem po poprzednich transferach.
Nawet i jakby Ci wypadło 23.12 to normalny dzień więc i transfer zrobią, nie wiem jak u Ciebie z transferami w niedzielę
reklama
Agunia1401
Moderator
Do kogo? Ja pochodzę z Tarnowa, przeprowadziłam się pod Kraków. Świat jest małyByle do wtorku. Już nie daleko za pierwszym razem jeździłam co tydzień n wizytę ale to do tarnowa to sporo bliżej.