reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Zapytaj Co myśli o cyklu sztucznym, że sobie wyliczyłaś że transfer może wypaść w swieta a nie chcesz tracić cyklu
No póki co to jakby mi się teraz opóźniło i w przyszłym cyklu owulka w 16dc to transfer wypadnie 20 grudnia. Ja na samym początku, po punkcji pytałam się o sztucznych to mi powiedzielei, że jak jest owulacja to robimy na naturalnym... nie wiem sama. Przemyśle

No póki co to jakby mi się teraz opóźniło i w przyszłym cyklu owulka w 16dc to transfer wypadnie 20 grudnia. Ja na samym początku, po punkcji pytałam się o sztucznych to mi powiedzielei, że jak jest owulacja to robimy na naturalnym... nie wiem sama. Przemyśle

Na wątku kto po in vitro były takie przypadki - w sensie, że dziewczyny czy nawet sami lekarze sugerowali sztuczny bo właśnie nie ma stresu i zmiennych

Pewnie zależy od lekarza, jeden woli naturalnie inni na sztucznym bo łatwiej.
Ja we wrześniu też sobie wyliczyłam że transfer mi wypadnie na naturalnym w niedzielę a że nie robią w niedzielę to by mi przepadło i sama zdecydowałam o sztucznym, no ale miałam estrofem po poprzednich transferach.
Nawet i jakby Ci wypadło 23.12 to normalny dzień więc i transfer zrobią, nie wiem jak u Ciebie z transferami w niedzielę

reklama
Do góry