reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja bym nie ryzykowała, co innego jak zaszłaś w ciążę bezproblemowo, zdrowa ciąża. Tutaj masz prawdopodobnie zdrowa ciążę ale komplikacje w zdobyciu upragnionej ciąży miałaś. Rozważ to, czy ten wyjazd jest warty stresu
Oczywiście, że wyjazd nie jest wart stresu. Chcieliśmy jechać bo dziadek mojego M ostatnio jest bardzo słaby i chcieliśmy się z nim zobaczyć. Faktycznie może skończymy na pociągu.

reklama
Cześć dziewczyny,na forum jestem ,,nowa" póki co czytam Wasze historie. Moja jest podobna do Waszych ❤️ mam do Was pytanie,z racji Waszego doświadczenia. Czy któraś z Was miała wlew z osocza bogato płytkowego? Czy zadziałał lub pomógł? Będę wdzięczna za odpowiedź

Cześć dziewczyny,na forum jestem ,,nowa" póki co czytam Wasze historie. Moja jest podobna do Waszych ❤️ mam do Was pytanie,z racji Waszego doświadczenia. Czy któraś z Was miała wlew z osocza bogato płytkowego? Czy zadziałał lub pomógł? Będę wdzięczna za odpowiedź
Ja nie słyszałam o takiej metodzie szczerze mówiąc 🤔 a kto coś takiego zleca? immunolog ?

To jest na „wzrost „ endometrium?
Jeśli tak to ja miałam , w moim przypadku może trochę pomogło .
Mi to zaproponował ginekolog
I wtedy 800 zł kosztowało

To jest na „wzrost „ endometrium?
Jeśli tak to ja miałam , w moim przypadku może trochę pomogło .
Mi to zaproponował ginekolog
I wtedy 800 zł kosztowało
Tak tak,na to,żeby endometrium urosło,bo mam problemy z podniesieniem jego grubości. Biorę Estrofem i Sildenafil,i nie pomaga niestety,co nas wstrzymuje od transferu

Powiem Wam, że jestem praktycznie przekonana, że dziś mam owulke, a dziś 18dc. Ciekawe czy się sprawdzi i transfer znów by się przesunął jeszcze bliżej świat. Jak się w przyszłym cyklu przesunie i będzie tak późno to wypadnie idealnie w święta, także lipa i już jestem wkurzona...

Moje endo do transferu miało chyba 8-9milimetrów. To też szału nie było
U mnie obecnie jest 4,3-6,1 i jak to określiła doktor-pracujace. Koszt takiego jednego wlewu to 1400 zł. Wspomniała,że jeśli po tym nie ruszy to zleci drugi. Resweratrol i czerwone wino tez niewiele daje😔

reklama
Powiem Wam, że jestem praktycznie przekonana, że dziś mam owulke, a dziś 18dc. Ciekawe czy się sprawdzi i transfer znów by się przesunął jeszcze bliżej świat. Jak się w przyszłym cyklu przesunie i będzie tak późno to wypadnie idealnie w święta, także lipa i już jestem wkurzona...
Serio pogadaj może żeby zrobić transfer na sztucznym cyklu, nie będziesz miała takiej presji 🙈

Do góry