reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

Katerinko ja to troche musialam powalczyc o ta Nadie ,bo moj Tomek niezabardzo zgadzal sie na to imie ale nic innego lepszego niewymyslil wiec ostatecznie zgodzil sie:-)

reklama
Teśka i dobrze ze sie zgodził bo to piękne wyjatkowe imie, jak księżniczka... :tak::-) Choc moi bracia i tata dziwnie na nie zareagowali, ale juz mam to gdzies. Znajomym, mojej mamie i mezowi baaaardzo sie podoba. ;-)

Boziu ,ale ja jestem zmienna normalnie jak pogoda,bylam taka uparta na ta Nadie,a teraz mi sie odmienilo i teraz zastanawiam sie nad Wiktorią,nie bende pisac ze to jednak bendzie Wiki bo moze jeszcze znowu mi sie odmieni,ale Nadia to juz chyba nie zostanie,ajjjj............

Teśka, na szczęście masz jeszcze czas na zastanowienie:) Możesz zmieniać do woli.. mnie też teraz różne imiona do głowy przychodzą, jednak jak mówię mojemu, to on: nie, nie, nie.. więc u nas już zostanie chyba to co jest.. Mnie dla dziewczynki zawsze podobała się Wiktoria i Weronika i w sumie, gdy nie wiedzieliśmy jeszcze co będzie, to stawialiśmy akurat na jedno z nich..

U nas na szczęście stanęło na moim. Mój w sumie nie miał wiele do powiedzenia, ale gdy następna będzie dziewucha, to prawdopodobnie on postawi na swoim. Oboje się przyzwyczajamy - on do mojego Filipa, ja do jego Karoliny :-)

Boziu ,ale ja jestem zmienna normalnie jak pogoda,bylam taka uparta na ta Nadie,a teraz mi sie odmienilo i teraz zastanawiam sie nad Wiktorią,nie bende pisac ze to jednak bendzie Wiki bo moze jeszcze znowu mi sie odmieni,ale Nadia to juz chyba nie zostanie,ajjjj............

Witam w klubie mam zdecydowanych inaczej :-D

Ja też ciągle żongluję imionami, ale tak jak piszą dziewczyny - jeszcze mozemy ;-)

no u nas od dawna Tymuś, chociaż też mi przez myśl kilka imion przechodzi, jak choćby Olaf, Borys, Mikołaj czy Marcel - te dwa ostatnie szczególnie, ale podobnie jak u oszqrde mój kręci nosem i kategorycznie się sprzeciwia:( zawsze marzyłam o małym Marcelku :-)

reklama
Oszqrde, my oboje od początku chcieliśmy Dawidka i będzie Dawidek:) A co do kręcenia nosem, to mojego męża bratowa podsumowała nasz wybór słowami: ,,żydowskie imię dajecie dziecku?!" No cóż... są ludzie, stołki i...

Do góry