reklama
pola.
Fanka BB :)
My jedynie mamy imię dla córeczki: Zuzia
Wcześniej nie braliśmy go pod uwagę, a jak padła ta propozycja to oboje stwierdziliśmy, że jest super.
Mimo wszystko jednak czuje, że będzie chłopak, zatem dylemat trwa. Ale takie dylematy to ja poproszę do końca życia
Wcześniej nie braliśmy go pod uwagę, a jak padła ta propozycja to oboje stwierdziliśmy, że jest super.
Mimo wszystko jednak czuje, że będzie chłopak, zatem dylemat trwa. Ale takie dylematy to ja poproszę do końca życia
My jedynie mamy imię dla córeczki: Zuzia
Heh, spójrz na mój post - ostatni na poprzedniej stronie Mamy to samo
Kasia8007
Początkująca w BB
My też powoli z mężem i córeczką zastanawiamy się nad imieniem dla naszej pociechy:-).Mamy o tyle łatwiej że wiemy że urodzi nam się chłopczyk,więc pole mamy już zawężone....Już przy pierwszej ciąży wiedzieliśmy,że jak urodzi się dziewczynka będzie miała na imię Oliwia. O tym,że będzie dziewczynka dowiedzieliśmy się dość późno,ok 22 tygodnia ciąży:-).Teraz wiemy już od ok 2 tygodni że będzie synek....Może Oscar albo Maximilian? Łatwe do wymówienia przez Niemców,na co też chcemy zwrócić uwagę z racji tego że chcemy zostać tutaj na dłużej.
Zrób im pod górkę i nazwij synka RadzimirMy też powoli z mężem i córeczką zastanawiamy się nad imieniem dla naszej pociechy:-).Mamy o tyle łatwiej że wiemy że urodzi nam się chłopczyk,więc pole mamy już zawężone....Już przy pierwszej ciąży wiedzieliśmy,że jak urodzi się dziewczynka będzie miała na imię Oliwia. O tym,że będzie dziewczynka dowiedzieliśmy się dość późno,ok 22 tygodnia ciąży:-).Teraz wiemy już od ok 2 tygodni że będzie synek....Może Oscar albo Maximilian? Łatwe do wymówienia przez Niemców,na co też chcemy zwrócić uwagę z racji tego że chcemy zostać tutaj na dłużej.
Moni-ka
My już wybraliśmy-Będzie Lena
olii88
Moni-ka mnie też się to imię bardzo podoba ale już w rodzinie mamy Lenkę i jest uroczym dzieckiem:-)
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Ja nadal nie mam wybranych imion, dla chłopca kilka mi się podoba a dla dziewczynki zupełnie pomysłów brak ..
Moni-ka
To jedyne imię,które spodobało się mojemu mężowi.
Mimo,że to teraz bardzo popularne imię,to u nas w okolicy mało spotykane,w rodzinie też nie mamy żadnej Lenki,więc będzie u nas
Mimo,że to teraz bardzo popularne imię,to u nas w okolicy mało spotykane,w rodzinie też nie mamy żadnej Lenki,więc będzie u nas
reklama
pola.
Ja nadal nie mam wybranych imion, dla chłopca kilka mi się podoba a dla dziewczynki zupełnie pomysłów brak ..
Iza, a u mnie na odwrót. Dla dziewczynki mamy wybrane imię (Zuzia), a dla chłopca zupełnie nic nie możemy wybrać.
Na szczęście po ostatnim usg wierzę, że jednak będzie dziewczynka
Podziel się: